Ελκυστικός προορισμός κρουαζιέρας η Ρόδος

11:56 17/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη σημαντικότερη παγκόσμια συνάντηση, στον τομέα της κρουαζιέρας, που πραγματοποιείται στο Μαϊάμι συμμετείχε ο Δήμος Ρόδου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη στο είδος της έκθεση, όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις και ανακοινώνονται οι μελλοντικοί σχεδιασμοί και στρατηγικές επιλογές των εταιρειών κρουαζιερόπλοιων.

Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από 1000 εκθέτες από 127 χώρες, εκπροσωπώντας όλες τις εταιρείες που σχετίζονται με τον κλάδο και τον θαλάσσιο τουρισμό, πολλές εκ των οποίων έχουν έδρα τους το Μαϊάμι.

Ο Δήμος Ρόδου συμμετέχει στην έκθεση διά του Δημοτικού Λιμενικού

Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, στο περίπτερο του ΕΟΤ και της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ).

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι με την κρουαζιέρα φορείς και κυρίως ο Δήμος Ρόδου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου, είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ως προς τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας, να εδραιώσουμε την παρουσία της Ρόδου στην αγορά κρουαζιέρας και στις επιλογές προσεγγίσεων των διεθνών εταιρειών κρουαζιέρας» ανέφερε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου, προσθέτοντας:

«Η κρουαζιέρα αποτελεί βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής καθώς η Ρόδος πέραν των άλλων δυνατοτήτων της, διαθέτει λιμάνια που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλα και σύγχρονα κρουαζιερόπλοια. Στόχος μας ήταν να ενημερώσουμε τους φορείς της κρουαζιέρας για τις νέες εξελίξεις, τα προγράμματα και τους νέους σχεδιασμούς που έχουμε στο χώρο του λιμανιού και της κρουαζιέρας, να προσεγγίσουμε τις εταιρείες κρουαζιέρας και να μπούμε δυναμικά στα προγράμματά τους για το 2018 και το 2019».

Keywords
Τυχαία Θέματα