Καιρός εως Τρίτη: Καλοκαιρία το Σ/κ και μετά βροχές!

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Τρίτη.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,

γενικά μέτριοι 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα βόρεια και ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο.

Την ∆ευτέρα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση.

Την Τρίτη ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά περαιτέρω μικρή άνοδο στο εσωτερικό από την ∆ευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα