Μητέρα και γιος άλλαξαν φύλο και έγιναν πατέρας και κόρη

Κινηματογραφική ταινία θυμίζει η ζωή μιας μητέρας και του γιου της οι οποίοι αποφάσισαν σχεδόν ταυτόχρονα να προχωρήσουν σε αλλαγή φύλου και να σπάσουν τα δεσμά της φυλακής μέσα στην οποία ζούσαν τόσα χρόνια.

Η 15χρονη πλέον Κόρεϊ Μέισον αποκάλυψε για πρώτη φορά στους γονείς της ότι αν και είναι αγόρι αισθάνεται σαν κορίτσι όταν ήταν μόλις 11 ετών.
Εκείνοι την στήριξαν απόλυτα στην απόφασή της, όμως δεν περίμενε ότι όπως ένιωθε η ίδια, αισθανόταν για πάρα πολλά χρόνια και η μητέρα της.
Ο Έρικ Μέισον,

που παλιότερα ήταν Έρικα, ξεκίνησε και ο ίδιος τη διαδικασία μετάβασης από γυναίκα σε άνδρα δύο χρόνια αφότου ξεκίνησε ο γιος του και πριν από ένα μήνα υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή.

Σε συνέντευξή του περιγράφει με γλαφυρό τρόπο πως σιχαινόταν το ίδιο της το σώμα και καταπιεζόταν για να μην καταστρέψει την οικογένειά του.
«Ένιωθα ότι έπαιζα έναν ρόλο. Το χειρότερο για μένα ήταν η περίοδος που ήμουν έγκυος στα πέντε μου παιδιά. Κάποια στιγμή βλέπαμε με τον σύζυγό μου μια ταινία για μια γυναίκα που αισθανόταν άνδρας και τελικά πέθανε. Έκλαιγα ασταμάτητα με λυγμούς και τότε του εξομολογήθηκα ότι αισθανόμουν ακριβώς έτσι. Με πήρε αγκαλιά, μου είπε ότι με αγαπά και ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε ενωμένοι», είπε.

Πλέον πατέρας και κόρη στηρίζουν και αγαπούν ο ένας τον άλλο γι’ αυτό που είναι πραγματικά.

«Ήθελα οι γονείς μου να είναι περήφανοι για μένα και φοβόμουν πως θα σταματούσαν να με αγαπάνε αν τους το έλεγα», εξηγεί η Κόρει, ενώ ο πατέρας της είπε:
«Αρχικά ένιωσα ανακούφιση με την απόφασή μου, μετά όμως ένιωσα τρόμο. Τρόμο για το τι επιφύλασσε το μέλλον για την οικογένεια και τα πέντε παιδιά μου, τρόμο για το πώς θα εξελισσόταν η ζωή μου».

Πάντως ούτε ο Έρικ, αλλά ούτε και ο σύζυγός της Λες θέλουν να χωρίσουν και να διαλύσουν την οικογένειά τους.

«Ερωτεύτηκα τον άνθρωπο. Ήταν πανέμορφη ως γυναίκα, αλλά το εσωτερικό είναι αυτό που μετράει. Το μόνο που θέλω είναι ο Eric να είναι ευτυχισμένος», είπε ο Λες.

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα