Αντωνίου: «Να είμαστε όλοι ενωμένοι» (ηχητικό)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, αναφέρθηκε για τις συγκινητικές στιγμές στο χθεσινό Fun day και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια βραδιά συγκινητική. Με αποκορύφωμα όταν ανέβηκε η ομάδα του (U16) κρατώντας τη φανέλα του Γιώργου Βικελίδη και φυσικά όταν ανέβηκε στη σκηνή και ο πατέρας του. Όταν ανέβηκε η ομάδα, ανέβηκε το «θερμόμετρο». Ο προπονητής μας ήταν σωστός και ειλικρινής στις δηλώσεις του και έδωσε

την υπόσχεση ότι η ομάδα θα πάει για τα καλύτερα. Ήταν πολύ όμορφο όταν αγκαλιάστηκαν ο τεχνικός μας και οι ποδοσφαιριστές και φώναζαν το γνωστό σύνθημα. Είναι αυτό που λέμε. Θέλουμε η ΑΕΛ να έχει αυτό οικογενειακό κλίμα και θεωρώ ότι ο κόσμος το ένιωσε κατά τη διάρκεια του.

Για τον Σοφοκλέους: Ήταν αυθόρμητες οι δηλώσεις του ότι για όσα έκανε μέχρι τώρα και πως αξίζουν για τον κόσμο της ΑΕΛ. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αυτό είναι που έχουμε στο μυαλό μας. Προσδοκούμε σε επιτυχίες και η ΑΕΛ θα κάνει μια πρωταγωνιστική πορεία και θα χαρίσουμε χαρές μεγάλες στον κόσμο μας.

*Το πρωί είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο και τον προπονητή και η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τη χθεσινή εκδήλωση. Αυτό που εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, είναι ότι δεν θέλουμε πολλά από τον κόσμο. Απλά να έρχεται στο γήπεδο και να στηρίζει την ομάδα.

*Στα φιλικά σήμερα με τον Ερμή και αύριο με την Πάφο, θέλουμε να έρθει ο κόσμο για να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές ότι αυτή η ομάδα δεν παίζει μόνη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα