Ο Α. Παντελή για Αμπτουλάγιεφ, Σισέ, Άλβες και τηλεοπτικά!

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος της Κυρίας Ανδρέας Παντελή. Διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για αποχώρηση Άλβες, αναφέρθηκε σε Αμπτουλάγιεφ και Σισέ, ενώ μίλησε για τη νέα περίοδο και τα τηλεοπτικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Αμπτουλάγιεφ ανέφερε: «Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σε λίγο θα είναι στα γραφεία για να υπογράψει στην ομάδα μας. Θα έρθει με τη μορφή δανεισμού και θα έχουμε όψιον αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Πιστεύουμε στην αξία του και θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας».

Για το θέμα Σισέ και την καθυστέρηση που παρατηρείται είπε: «Είναι διαδικαστικό το θέμα. Εντός της ημέρας θα τελειώσει η υπόθεση του, θα έρθει Κύπρο και θα ενταχθεί στην ομάδα μας. Εάν όλα πάνε καλά, θα αποχωρήσει ο Κβέσιτς για να εγγραφεί κανονικά».

Για το θέμα που πήγε να δημιουργηθεί με Άλβες απάντησε: «Θεωρώ πως ήταν λανθασμένη πληροφόρηση. Δεν έγινε κάποια διαβούλευση ή σκέψη για αποχώρηση του Αντρέ Άλβες από την Ανόρθωση. Ο παίκτης παραμένει στην ομάδα μας».

Για τη νέα χρονιά: «Έχουμε μια καινούργια ομάδα, έχουμε κτίσει πάρα πολλές ελπίδες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσγειωμένοι για να επαναφέρουμε την Ανόρθωση στις επιτυχίες».

Για τα τηλεοπτικά δεδομένα εν όψει της επόμενης 3ετίας δήλωσε: «Είχαμε πρόταση από την Cablenet και την Cyta, το θέμα είναι στο συμβούλιο και ανάλογα θα πράξουμε. Χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς, αφού αφορά ένα μεγάλο κεφάλαιο στον προϋπολογισμό τον ομάδων. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά οφέλη, αφού είναι μεγάλη ομάδα με αρκετά μεγάλη μερίδα κόσμου».

Για την έδρα και τον κόσμο απάντησε: «Η έδρα μας ήταν από τα μεγάλα μας πλεονεκτήματα και θέλουμε να γίνει ξανά φρούριο. Έχουμε ήδη 3000 διαρκείας και μπορούμε περισσότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα