«Γι’ αυτό ναυάγησε του Πούκι στον Παναθηναϊκό»


Ο Τεέμου Πούκι αποτελούσε στόχο των πρασίνων για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Φινλανδός που ανήκει στην Μπρόντμπι είχε συμφωνήσει ωστόσο έπρεπε να βρεθεί και η χρυσή τομή με την δανέζικη ομάδα καθώς δεσμεύεται με αυτήν με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2018.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στην Μπρόντμπι επίσημη πρόταση θέλοντας να αποσπάσει τη θετική απάντηση και να ντύσει τον Πούκι στα πράσινα. Τελικώς, όμως, όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Δανία αυτό

δεν κατέστη δυνατό καθώς η πρόταση αυτή απορρίφθηκε.

Μάλιστα η εν λόγω πηγή εξηγεί και τους λόγους της εξέλιξης αυτής υποστηρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Δανών και για τον λόγο αυτόν χρησιμοποιούσε τα ελληνικά ΜΜΕ, πιέζοντας ότι υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να αναγκάσει την Μπρόντμπι να συναινέσει και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Επιπλέον, αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θέλησε να παρουσιάσει πως σε διαφορετική περίπτωση ο δανέζικος σύλλογος θα πήγαινε κόντρα στην επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος ήθελε να έρθει στην Ελλάδα.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή η υπόθεση φαίνεται πως δεν προχωράει καθώς από τον δανέζικο σύλλογο έχουν λάβει την απόφαση να μην παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή στο τριφύλλι αφού κρίνουν πως η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι σημαντική.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα