Ανόρθωση: Ξεχωρίζει ο Ράγιος, αλλά...

Ρούμπεν Ράγιος: Ο μακράν καλύτερος παίκτης της Ανόρθωσης. Ο Ράγιος που σκόραρε και στο ματς με τη Σαλαμίνα, ο παίκτης ο οποίος όλα περνούσαν από τα πόδια του και τη στιγμή της αποχώρησης του από το ματς, η απόδοση της ομάδας έπεσε κατακόρυφα.

Πώς γίνεται οι άλλοι δέκα ποδοσφαιριστές να είναι τόσο πίσω σε απόδοση να μην μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά και στο τέλος να φεύγουν ακόμη μία φορά με σκυμμένο το κεφάλι; Η Ανόρθωση δεν χάνει μόνο βαθμούς, αλλά κινδυνεύει να μην έχει τον Ισπανό στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Ο Ράγιος

που αποχώρησε λόγω μυικού τραυματισμού, είναι αμφίβολος για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας το 2016. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θ' ανακοινωθούν αύριο. Στην "Κυρία" δεν ανησυχούν, αφού υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Στην περίπτωση της Ανόρθωσης δεν αρκεί ένας Ράγιος, αλλά μία ομαδική προσπάθεια που θ' ανεβάσει την ομάδα τουλάχιστον στο ψυχολογικό κομμάτι αρχικά και μετά στο βαθμολογικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα