Ανόρθωση: Πάει για ενδεκαδάτους

Είναι ξεκάθαρο απο τις τοποθετήσεις του Μαρίνου Μήτρου στο sigmalive ότι η επιδίωξη ενόψει της ενίσχυσης του Ιανουαρίου, είναι η απόκτηση δυο ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών, που θα μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Ωστε να βοηθήσουν σην υλοποιήση του στόχου που είναι η έξοδος στην ευρώπή και φυσικά η διεκδίκηση της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Στην Ανόρθωση έκαναν αρκετή υπομονή στη φετινή σεζόν, αφου η επιδίωξη αρχικά πέραν απο το οικονομικό , ήταν να μπούν και οι βάσεις

για το κτίσιμο της ομάδας. Δόθηκε χρόνος τόσο στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές, με συμπαραστάτη τον κόσμο. Όμως απο εδώ και πέρα είναι δεδομένο ότι θα υπαρξουν περισσότερες απαιτήσεις. Έτσι ο Φάν Λέουβεν καλείται να βρει επιθετικό και κεντρικό αμυντικό που θα είναι ικανοί να προσθέσουν ποιότητα στην ομάδα , ώστε να παρουσιαστεί πιο απαιτητική στην συνέχεια του μαραθωνίου.

Φαίνεται να υπάρχουν στα σκαριά κάποιες περιπτώσεις και αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι αν θα είναι απο το εξωτερικό ή απο την Κύπρο. Σίγουρα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον ποιοι θα είναι οι ενδεκαδάτοι που θα κατηφορίσουν στο Αντώνης Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα