"Κανένα πυρομαχικό δεν είναι εκτεθειμένο στην Παλώδια"

Κανένα πυρομαχικό δεν είναι εκτεθειμένο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο στρατόπεδο της Παλώδιας, κάτι το οποίο διαπιστώθηκε και από την Επιτροπή Άμυνας της Βουλής, αντιπροσωπεία της οποίας πραγματοποίησε το πρωί επίσκεψη.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Αντιπροσωπείας, Βουλευτή ΔΗΣΥ Λεμεσού Ανδρέα Μιχαηλίδη, οι εργασίες στο στρατόπεδο έχουν ολοκληρωθεί και έτσι όλα τα πυρομαχικά όπως είπε είναι προστατευμένα.

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης, έχουν ολοκληρωθεί επίσης τα έργα που αφορούσαν την περίφραξη του στρατοπέδου

και το φωτισμό, προκαλώντας το αίσθημα της ασφάλειας όχι μόνο του προσωπικού του αλλά και των κατοίκων της γύρο περιοχής.

Ήταν μια βασική προϋπόθεση, όπως εξήγησε, για την Επιτροπή Άμυνας ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα, ενώ ταυτόχρονα -όπως είπε- θέλουμε να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι ως Επιτροπή έχουμε θεσπίσει νομοθεσίες για πάταξη του “αρρωστημένου φαινόμενου” της φυγοστρατίας.

«Τα παιδιά που προφασίζονται λόγους υγείας για να μην υπηρετήσουν την Εθνική Φρουρά να είναι βέβαιοι ότι θα ανακαλέσουν μέσα από τα μέτρα που έχουν ληφθεί για το 2015”, είπε.

Απευθυνόμενος προς τους οπλίτες ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε ότι αισθανόμαστε υπερηφάνεια για όσους τιμούν το χακί και τους ευχήθηκε καλή θητεία.

Οι στρατιώτες τραγούδησαν τα κάλαντα στην Επιτροπή Άμυνας, αντιπροσωπεία της οποίας έκοψε τη Βασιλόπιτα και μοίρασε δώρα στους εθνοφρουρούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα