Ανατροπή και νίκη για την Πάφο

Στο στάδιο «Αμμόχωστος» Ερμής και Πάφος που αγωνίζονταν χωρίς κάποιο κίνητρο έδωσαν το τελευταίο τους αγώνα για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι φτεροπόδαροι υποβιβάστηκαν εδώ και καιρό στην Β' κατηγορία (ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα με 13 πόντους) ενώ η Παφιακή ομάδα (ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 38 πόντους) αγωνιζόταν χωρίς άγχος αφού ξεκαθάρισε και δεν κινδύνευε για διαβάθμιση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Ερμή ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τον Μαύρου στο 20' λεπτό. Η απάντηση για την ομάδα της Πάφου ήρθε στο 31' με σκόρερ τον Νέμετς. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα με

το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 80' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ολική ανατροπή του παιχνιδιού όταν ο Ιβάν Ράσιτς σημείωσε το 1-2 για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιθετικός της Πάφου, Άνταμ Νέμετς με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Ερμή έφτασε τα 16 γκολ και πέρασε πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Εντεκάδες

Ερμής: Φιρινίδης, Πουτζιουρή, Ταραλίδης (58΄Πούνας) Κατσιατής, Μαύρου, Πηλέας, Ψάλτης, Φυλακτού, Λαγός, Γεωργίου, Λύτρα (71΄Μακρίεφ).

Πάφος: Αγγελόπουλος, Αντωνίου, Μπάνγκααρντ, Ζίβουλιτς, Χολτ, Λελιούκιν, Κουλς (44΄Ιμπραχίμ) Φόλπρεχτ, Νέμετς, Ράσιτς, Ζαχαρίου (46΄Λουλίνια).

Keywords
Τυχαία Θέματα