Ανανέωση Μνημονίου Συνεργασίας ΠΣΣΕ με Επίτροπο Περιβάλλοντος

Υπογράφηκε η ανανέωση του Μνημονίου Συνεργασίας με την Επίτροπο Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου, για την προώθηση κοινών σκοπών, όπως ανακοίνωσε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΣΕ, το Μνημόνιο υπογράφηκε στις 7 Απριλίου 2023, ενώ σημειώνεται ότι, το ΠΣΣΕ και το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος συμφώνησαν ότι η υπογραφή αυτή «σηματοδοτεί την συνέχιση της εφαρμογής

ενός κοινού προγράμματος δράσης για την προώθηση κοινών σκοπών τους σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος και αποτελεί το επιστέγασμα της μακράς και αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών».

Το Μνημόνιο, όπως αναφέρεται, υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου του ΠΣΣΕ, Ηλία Δημητρίου και της κ. Παναγιώτου, στο γραφείο της Επιτρόπου.

Ο κ. Δημητρίου ευχαρίστησε την νέα Επίτροπο για την ανανέωση της μακροχρόνιας αυτής συνεργασίας των δύο θεσμών, ΠΣΣΕ και Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της ευαισθητοποίησης της στα θέματα εθελοντισμού και του προσωπικού της ενδιαφέροντος για περαιτέρω ανάπτυξης συνεργασίας και κοινών δράσεων, αναφέρεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα