Κολωνός: Καταγγελία – σοκ για τη 12χρονη!

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, μασκοφόροι αστυνομικοί με όπλα τρομοκράτησαν το κορίτσι όταν επέστρεφε σπίτι του ύστερα από κατάθεση

Τελείως απροστάτευτο νιώθει το 12χρονο κορίτσι που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος στον Κολωνό, σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, η οποία αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως της επίθεσης με μαχαίρι που δέχτηκε η ανήλικη πριν από μία βδομάδα είχε προηγηθεί ένα άλλο τρομακτικό περιστατικό, το οποίο εγείρει σοβαρά ερωτήματα και συνειρμούς!

Οπως εξήγησε η εκ των συνηγόρων της οικογένειας της 12χρονης Αντωνία Λεγάκη, πριν από μερικούς

μήνες η ανήλικη είχε βρεθεί απέναντι από τα παρατεταμένα όπλα μασκοφόρων αστυνομικών, οι οποίοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που τη μετέφερε πίσω στο σπίτι της έπειτα από κατάθεση που είχε δώσει και την εξανάγκασαν κακήν κακώς να αποβιβαστεί από το όχημα μαζί με τα αδέρφια της, τα οποία έκλαιγαν και ούρλιαζαν από φόβο!

«Πριν από μερικούς μήνες, μασκοφόροι αστυνομικοί με αυτόματα όπλα σταμάτησαν το πολιτικό αστυνομικό αυτοκίνητο που μετέφερε τα παιδιά στον τόπο που ζουν, κατέβασαν τα παιδιά με παρατεταμένα τα όπλα, ενώ οι αστυνομικοί που τα συνόδευαν φώναζαν πως είναι συνάδελφοι και τα παιδιά ουρλιάζανε και κλαίγανε. Μετά η εξήγηση που δόθηκε ήταν πως επρόκειτο για τυπικό έλεγχο. Ετσι είπαν, τυπικό και τυχαίο έλεγχο στις 3 τη νύχτα… Φαίνεται πως ήταν αστυνομικοί, γιατί αυτό δεν αναιρέθηκε» τόνισε η κυρία Λεγάκη μιλώντας στον Real FM.

Περιγράφοντας την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε πριν από μερικές ημέρες το άτυχο κοριτσάκι, η ίδια είπε πως καταδεικνύει ότι το παιδί είναι πλήρως απροστάτευτο από την Πολιτεία. «Το γεγονός ότι δόθηκε η επιμέλειά του σε μια συγγενή που ζει μαζί του και το αγαπάει και το φροντίζει δεν σημαίνει ότι είναι προστατευμένο απέναντι σε απειλές από εγκληματίες που προσπαθούν να του κλείσουν το στόμα. Δεν ήταν, λοιπόν, το παιδί προστατευμένο και αυτή η επίθεση ήταν η σοβαρότερη, αλλά όχι η πρώτη. Εχουν καταγγελθεί και άλλες τρεις τέσσερις επιθέσεις τουλάχιστον» επισήμανε η εκ των δικηγόρων της οικογένειας της ανήλικης.

Κατόπιν, περιέγραψε τα δύο από τα τέσσερα περιστατικά εκφοβισμού: «Ατομο είχε κάνει το σήμα της σιωπής στον μικρό της αδερφό. Πιο πριν είχε καταγγελθεί ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος περιφερόταν έξω από το σπίτι τους με φακό…». Οπως εκτίμησε, τέλος, όλες οι επιθέσεις σχετίζονται με όσα είχε καταθέσει στις Αρχές η 12χρονη: «Οχι επειδή τα ονόματα που θα δώσει στην τελευταία κατάθεση είναι σημαντικά. Αυτήν τη στιγμή μπορώ να σας πω ότι δεν είναι. Ομως, αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται ότι κάποια στιγμή το παιδί θα βρει το κουράγιο να τους κατονομάσει. Γι’ αυτό και προσπαθούν να το τρομοκρατήσουν».

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η πλευρά της 12χρονης, άγνωστος άντρας εισέβαλε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο σπίτι όπου διαμένει με τη θεία της και την τραυμάτισε με μαχαίρι στο χέρι, με προφανή σκοπό να την τρομοκρατήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολωνός, Καταγγελία –, 12χρονη,kolonos, katangelia –, 12chroni