"Βλέπει κάποιος οποιαδήποτε σκοπιμότητα στον αυριανό αγώνα;"

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία διερωτώνται για πιο λόγο δεν υπάρχει ταυτοποίηση στον αυριανό τελικό κυπέλλου Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ από τη στιγμή σε όλους τους τελικούς των υπόλοιπων αθλημάτων.

Αναλυτικά

"Δεν θέλουμε να πούμε πολλά, δεν θέλουμε να βγάλουμε ανακοινώσεις για το θεαθήναι. Τρία δεδομένα και μια ερώτηση μόνο.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 1ο : Από τον Ιανουάριο ισχύει η ηλίθια ταυτοποίηση τους, επιλεκτικά για 6 ομάδες εκτός έδρας, σε αγώνες ποδοσφαίρου.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 2ο : Εδώ και λίγα χρόνια ΟΛΟΙ οι τελικοί των υπόλοιπων αθλημάτων γίνονται με ταυτοποίηση

την οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ η αστυνομία. Κάτι που μας στέρησε την παρουσία μας σε αρκετούς τελικούς (πετόσφαιρας ανδρών-γυναικών και φούτσαλ).

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 3ο : Μόλις πριν 6 μέρες (όχι 6 μήνες ή 6 χρόνια), διεξήχθη τελικός της ΙΔΙΑΣ ομοσπονδίας με την ομάδα μας να ήταν η μια εκ των δύο ομάδων. Ανακοίνωσαν ταυτοποίηση και μας στέρησε να στηρίξουμε την ομάδα μας γιατί η θέση μας είναι γνωστή.

Ερώτηση : Βλέπει κάποιος οποιαδήποτε σκοπιμότητα στον αυριανό αγώνα που πιθανόν να είναι το "πάτημα" τους για την επόμενη μέρα στην νομοθεσία που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να περάσουν εδώ και μια 10ετία ; Βλέπει κάποιος ότι πιθανόν να γίνουν επεισόδια με τις ευλογίες άλλων ;

Ας μας απαντήσει η ΚΟΠΕ, η αστυνομία, ο υπουργός, τα σωματεία (ΟΛΑ) και όποιος άλλος "αρμόδιος" μπορεί να δώσει απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα