"Ικανός να κατακτήσει την Euroleague ο Παναθηναϊκός"

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ρόστερ ικανό να κατακτήσει την Euroleague, όπως τόνισε ο προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του πλεονεκτήματος έδρας που έχει η ομάδα του.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου πριν ξεκινήσει αύριο (13/04) η σειρά των πλέι οφ της Euroleague ανάμεσα στη Λαμποράλ Κούτσα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης τεχνικός ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει ρόστερ ικανό να φτάσει στην κατάκτηση της Euroleague, ενώ υπογράμμισε και το δυνατό σημείο του «τριφυλλιου».

«Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ, ικανό να κατακτήσει την Euroleague. Είναι μια ομάδα που σκοράρει πολύ μετά από κλεψίματα. Χαλάνε το παιχνίδι και βγαίνουν στον αιφνιδιασμό», δήλωσε ο Περάσοβιτς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που έχει:

«Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Final Four, γι' αυτό και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας. Πάντα ο παράγοντας έδρα είναι σημαντικός. Στη Euroleague είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις μακριά από το γήπεδό σου. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα», είπε ο προπονητής της Λαμποράλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα