Η Swatch παρουσιάζει τα “Swatch the eyes”

3 σχήματα, 210 διαφορετικοί συνδυασμοί στυλ.
Η Swatch παρουσιάζει τα “SWATCH THE EYES”: για το απόλυτα μεταλλασσόμενο look

Η Susie έχει το βλέμμα στραμμένο στον Roger; Πότε θα σταματήσει ο Benno να γλυκοκοιτάζει τη Gina και θα κάνει τη μεγάλη κίνηση; Πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά για την Connie και τον Ralf; Όλα είναι πιθανά με τα νέα γυαλιά ηλίου Swatch

The Eyes. Ίσως εάν κλείσετε τα μάτια σας για μια στιγμή να μην προλάβετε να δείτε την μεταμόρφωση του στυλ με την εναλλαγή του μπροστινού τμήματος (οι φακοί συμπεριλαμβάνονται) με τους βραχίονες, με σχέδια και χρώματα που τραβούν τα βλέμματα και με τη δυνατότητα 210 συνδυασμών (30 στυλ μπροστινού τμήματος &7 διαφορετικοί βραχίονες).

Η ρουτίνα είναι τόσο «χθεσινή» και η Swatch εστιάζει ξεκάθαρα την προσοχή της στο να εξοπλίσει τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η αλλαγή σκηνικού θα πρέπει να γίνεται διακριτικά και γρήγορα. Πρωινό σε ένα καφέ στο Παρίσι με τα The Eyes of Kaspar; Shopping στο Μιλάνο με τα The Eyes of Gina; Μερικές φορές οι ώρες της ημέρας δεν μας φτάνουν για να κάνουμε όλα όσα θέλουμε, αλλά η Swatch μας εγγυάται ότι θα έχουμε αρκετά looks για κάθε περίσταση.

Τα Swatch The Eyes προσφέρουν ένα πλήθος από δυνατότητες εξατομίκευσης, καθώς κάθε διαφορετικός συνδυασμός υπογράφει ένα μοναδικό στυλ. Θα τα βρούμε στα καταστήματα Swatch– και επιλεγμένα καταστήματα Solstice στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συνολικά 3 σχήματα - τα κλασσικά στρογγυλά, τα edgy τετράγωνα και εκείνα σε σχήμα «πεταλούδα» - δημιουργούν μια συναρπαστική παλέτα 30 σχεδίων μονόχρωμου ή πολύχρωμου μπροστινού τμήματος γυαλιών.

Έχοντας αποκτήσει ένα πρώτο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια μεγάλη ιστορία φλερτ, προσθέτοντας διαφορετικά μπροστινά μέρη που εναρμονίζονται με την «πρώτη τους αγάπη». Τα ολοκληρωμένα σετ γυαλιών και τα μεμονωμένα clip-on μπροστινά μέρη είναι συσκευασμένα σε χρωματιστά κουτιά για να τα κρατάτε ασφαλή ακόμη και μετά τη δύση του ηλίου. Τα τελικά προϊόντα – που σχεδιάζονται και παράγονται στην Ευρώπη - είναι άνετα και ευκολοφόρετα, ανθεκτικά και πολύ ασφαλή χάριν στην εξαιρετική προστασία από την UV ακτινοβολία. Τα γυαλιά συνδυάζουν υλικά υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά στην εφίδρωση, τα χημικά προϊόντα και τις κρούσεις.

Όλα τα υλικά σχετικά με τα Swatch The Eyes είναι διαθέσιμα και στο Online Press Kit.

Keywords
Τυχαία Θέματα