Κατά της πολιτικής λιτότητας & φοροεπιδρομών o K.Μητσοτάκης

«H Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο CNN.

O Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε πως η κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού και πρόσθεσε: «Εχει μπουχτίσει

ο λαός με αυτήν την κυβέρνηση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει εκλογές. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι και θα τις κερδίσουμε».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε την ανάγκη να προωθηθούν οι μεταρρυθμίσεις, ξεκαθαρίζοντας, πως η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα προς αυτήν την κατεύθυνση λέγοντας πως «Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες όμως χρειάζεται μια Κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις.» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας πως λύση στο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι οι επενδύσεις και όχι η λιτότητα.

Τάχθηκε, ωστόσο, κατά της πολιτικής των φοροεπιδρομών, τονίζοντας πως η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. «Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους» δήλωσε.

Πηγή: CNN

Keywords
Τυχαία Θέματα