"Η Σαλαμίνα του μέλλοντος μαζί με τον Σάββα" (ηχητικό)

"Θέλουμε να χτίσουμε τη νέα Σαλαμίνα του μέλλοντος μαζί με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη", δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος για την κοινή γραμμή που έχει το σωματείο με τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είναι όλα καλά, νιώθουμε πιο άνετοι και σαφώς πιο χαρούμενοι. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε να κερδίσουμε τον χθεσινό αγώνα. Όποιοι και αν πήραν φανέλα βασικού, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πανηγυρίσαμε και εμείς μία σημαντική νίκη,

που μας εξασφαλίζει τη θέση μας στην κατηγορία.

Για Σάββα Πουρσαϊτίδη: Ο Σάββας είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, έχει πάθος, δουλεύει πολύ. Είμαστε χαρούμενοι που έχει καταφέρει με το έργο του να μας πείσει ότι αξίζει. Θέλουμε να χτίσουμε τη νέα Σαλαμίνα του μέλλοντος. Έχουμε κοινό όραμα, κοινούς στόχους. Έγιναν κάποιες συζητήσεις τώρα που νιώθουμε καλύτερα στη βαθμολογία, μέσα στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει τ' όλο θέμα. Μετά από αυτό θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.

Ο Ελουντού ανακοινώθηκε πριν τον προπονητή, με οδηγία όμως του Σάββα, αυτός άναψε το πράσινο φως για διετές συμβόλαιο. Στη συνέχεια, ο ίδιος θα κρίνει και θα αποφασίσει για τους υπόλοιπους. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις για κανένα προπονητή. Τον πρώτο λόγο για Καρλάο και για τους υπόλοιπους τον έχουμε εμείς. Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην καριέρα του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή.

Για τα οικονομικά: Είμαστε σε αρκετά καλό δρόμο, αν αναλογιστεί κανείς από πού ξεκινήσαμε. Τώρα έχουμε ένα εμπόδιο μικρό, της τάξης των 30 χιλιάδων ευρώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα