Φανούριος: "Δεν υπήρξε σκοπιμότητα"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και αναφέρθηκε στο πρώτο γκολ των κυανολεύκων, τονίζοντας ότι οι παίκτες της ομάδας δεν είχαν σκοπιμότητα να σκοράρουν με αθέμιτο τρόπο.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: "Κάναμε ένα ακόμα βήμα,

κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Υπολείπονται 7 τελικοί για να ολοκληρωθεί αυτή η δύσκολη διαδικασία της δεύτερης φάσης. Χθες κέρδισε η καλύτερη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν τελείωσε τίποτα. Μπορεί να έχουμε προβάδισμα, αλλά παραμένουμε ρεαλιστές και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, κερδίζοντας όσο περισσότερους βαθμούς από τους 21 διαθέσιμους.
Η επιτυχία έρχεται τον Μάιο. Είμαστε στον σωστό δρόμο. Αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς, θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας".

Για τη φάση του πρώτου γκολ του Απόλλωνα: "Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας ήταν εξαιρετικός στη μεγαλύτερη διάρκεια και δίκαια έφτασε στη νίκη.
Δεν αντιλήφθηκα τη φάση, γιατί είχα καλεσμένους και σχολιάζαμε κάτι άλλο. Δεν αντιλήφθηκαν οι παίκτες που ήταν στην αριστερή πλευρά του γηπέδου ότι ήταν κάτω ο Πολιάκοφ. Ήταν κάτω όταν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ κρατούσαν την μπάλα. Ο προπονητής μας, που έβλεπε το γήπεδο, ζήτησε να βγει η μπάλα έξω. Δεν υπήρξε σκοπιμότητα από τους παίκτες μας για να σκοράρουν με αθέμιτο τρόπο. Σίγουρα διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα, αλλά ο Απόλλωνας ήταν κατά πολύ καλύτερος από τον ΑΠΟΕΛ".

Για το πάθος των ποδοσφαιριστών: "Είναι δυο ισάξιες ομάδες. Νομίζω ότι ο Απόλλωνας έχει ένα στοιχείο που ο ΑΠΟΕΛ, με την πάροδο του χρόνου σίγουρα δεν το έχει λόγω κορεσμού με τα συνεχόμενα πρωταθλήματα. Υπάρχει τρομερό πάθος, το οποίο πηγάζει μέσα από την επιθυμία του συλλόγου να επιστρέψει στην κορυφή, μέσα από το DNA του στρατηγού μας Σοφρώνη, ο οποίος ζει και αναπνέει για κάθε παιχνίδι. Έχει καταφέρει να μεταφέρει αυτό το πάθος και είναι ενδεικτικό από τον πανηγυρισμό του Ζοάο Πέδρο".

Όλοι είναι μετρημένοι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε τρομερή ομάδα και το προβάδισμα. Ο κόσμος είναι μετρημένος και γνωρίζουμε ότι έχουμε αρκετό δρόμο για το τέλος. Η ομάδα έχει μεγάλη ευκαιρία να τα καταφέρει.
Αυτή η βδομάδα είναι για ξεκούραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα