"Διετές σε Κρίστιανσεν, έριξε τις απαιτήσεις του"

Όλο και πιο έντονα ακούγεται τ' όνομα του Τόμας Κρίστιανσεν για τον πάγκο της Ομόνοιας. Η τελική απόφαση θα παρθεί από τον τεχνικό διευθυντή Γκόμεθ, ο οποίος είναι στην Κύπρο και απομένει η ανακοίνωση της πρόσληψής του. Στην Ελλάδα το πάνε ένα βήμα παρακάτω και αναφέρουν ότι η Ομόνοια πρότεινε στον Δανό τεχνικό διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το δημοσίευμα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

"Πλησιάζει η επιστροφή

του Τόμας Κρίστιανσεν στους πάγκους και στην Κύπρο, λίγους μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Λιντς, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Δανός, πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ, είναι από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει την Ομόνοια, η οποία τού έχει προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Δανός κόουτς, που είχε πετυχημένο πέρασμα από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ, φέρεται να έχει μειώσει τις απαιτήσεις του και το όνομά του επανήλθε στο προσκήνιο. Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς γνωρίζει τον Κρίστιανσεν, αφού ο τελευταίος έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην Ισπανία και το ποδόσφαιρο που έπαιξαν η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα