Υπ.Υγείας:Έτοιμο για συμφωνία με Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Το Υπουργείο Υγείας εκφράζει ετοιμότητα να υπογράψει τη συμφωνία με το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο.

Σε σχέση με τη συμφωνία που επρόκειτο να υπογραφεί σήμερα, 1 Ιουνίου 2018, μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου για την αγορά υπηρεσιών ακτινοθεραπευτικών θεραπειών για αντιμετώπιση του καρκίνου, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, κατόπιν άσκησης ιεραρχικής προσφυγής από ιδιωτική Κλινική προς την Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών,

η υπογραφή της σύμβασης έχει ανασταλεί, μέχρι την εξέταση του θέματος από την Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών. Το Υπουργείο Υγείας, ως απορρέει από το νομοθετικό πλαίσιο, οφείλει να αναμένει την απόφαση της αρμόδιας Αρχής για την εξέταση της ιεραρχικής προσφυγής και ανάλογα με την απόφαση αυτή θα προχωρήσει.

Το Υπουργείο Υγείας εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασθενείς μετά από αυτή την εξέλιξη και εκφράζει ετοιμότητα να συμμορφωθεί άμεσα με την οποιαδήποτε απόφαση της Αναθεωρητικής Αρχής.

Εξάλλου, γραπτή ανακοίνωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις για τη νέα αναβολή στο Γερμανικό Ογκολογικό, εξέδωσε και η Πολυκλινική Υγεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα