Σοκάρει η 14χρονη από τη Λέρο: Όταν έκλαιγα μόνο τότε σταματούσαν (video)

Περισσότερες από οκτώ ώρες κατέθεταν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τους γονείς τους«Όταν έβγαινε από το μπάνιο και ήταν τυλιγμένη μόνο με την πετσέτα ο μπαμπάς τη βίαζε», είπε η 14χρονηΟ 24χρονος γιος ο οποίος πάσχει από νοητική υστέρηση θα καταθέσει σήμερα στην ανακρίτρια

Για πάνω από οκτώ ώρες κατέθεταν ενώπιον της ανακρίτριας της Κω, τα τρία από τα τέσσερα παιδιά των γονιών της Λέρου που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους. Το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασαν και οι ίδιοι το κατώφλι της ανακρίτριας.

Τα παιδιά εξομολογήθηκαν όλα εκείνα

τα οποία φέρεται να έζησαν στο σπίτι του τρόμου από τη μητέρα και τον πατέρα τους. «Όταν έκλαιγα μόνο τότε σταματούσαν. Όταν έβγαινε από το μπάνιο και ήταν τυλιγμένη μόνο με την πετσέτα ο μπαμπάς τη βίαζε» εξομολογήθηκε το 14χρονο κορίτσι. Η 14χρονη κόρη τους μίλησε πριν από έναν χρόνο αλλά δεν την άκουσε κανείς.

Μίλησε για τους ανελέητους ξυλοδαρμούς και βιασμούς τόσο της ίδιας όσο και των αδερφών της, αλλά την ανάγκασαν να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της φρίκης.

Οι γονείς οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν δείξει ίχνος μεταμέλειας, κατηγορούνται ότι ξυλοκοπούσαν τα τέσσερα παιδιά τους και τα ανάγκαζαν να υποκύπτουν στις αρρωστημένες τους ορέξεις. «Χάιδευαν τα γεννητικά μου όργανα και με χτυπούσαν καθημερινά» είπε ο 10χρονος.

Μίλησε ο 27χρονος γιος

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας μίλησε στην εκπομπή «ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE» για τους βιασμούς και τους ξυλοδαρμούς στην οικογένεια, ενώ τόνισε ότι ο πατέρας ανάγκαζε τη μητέρα του να κάνει ό,τι έκανε.

«Μερικοί μου είπανε στα 9 της και εκείνη μου λέει τον τελευταίο καιρό. Δεν ήξερε που να μιλήσει το παιδί γιατί λέει ντρεπόταν. Εκείνο το βράδυ λέει ο πατέρας μου «θα πάω την αδερφή σου στη γιαγιά σου» και μετά από δύο- τρεις μέρες μου λέει η θεία μου, την Κυριακή μου το είπε αυτό, ότι το παιδί ήρθε σε άθλια κατάσταση. Δεν ξέραμε αν την πήγε στη γιαγιά μου. Ο αδερφός μου είχε κάποιες χειρονομίες από τον πατέρα μου παλαιότερα»

«Μέχρι τα 23 με χτυπούσε. Μου έχει πετάξει σίδερο. Μου έχει ανοίξει το κεφάλι. Είχαμε λογοφέρει (με την αδερφή μου) και την είχα χτυπήσει. Ήμουνα πολύ πιεσμένος από τη δουλειά και από όλα αυτά τα πράγματα που έβλεπα μέσα στο σπίτι και λογοφέραμε και ξέσπασα επάνω της. Την πήγανε στο νοσοκομείο της Λέρου και μετά στην Αθήνα και την κρατήσανε μέσα η κοινωνική λειτουργός».

«Ζούσαν σαν τα ζώα αυτά τα παιδιά»

«Αυτά τα παιδιά δεν είχαν στήριξη από πουθενά. Τι να πω για τη βία στο σπίτι, το πώς ζούσαν, άστο! Τα ζώα έμεναν πολύ καλύτερα» είπε ξάδελφος της μάνας, σύμφωνα με το star.gr.

Ο 24χρονος γιος ο οποίος πάσχει από νοητική υστέρηση θα καταθέσει σήμερα στην ανακρίτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα