Άλλαξε η σύνθεση του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ

Τη νέα σύνθεση του Συμβουλίου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ) ανακοίνωσε σήμερα το Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, με τη λήξη της θητείας αρκετών μελών του Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ ενεργοποιήθηκαν πρόσφατα οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες εκλογής μελών.

Στο Συμβούλιο μετέχουν οκτώ ακαδημαϊκοί, ένας εκπρόσωπος των φοιτητών, ένας εκπρόσωπος του διοικητικού προσωπικού

και δέκα εξωτερικά μέλη.

Η παρούσα σύνθεση του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου έχει ως ακολούθως:

Εξωτερικά Μέλη: Δρ Χάρης Πουαγκαρέ (Πρόεδρος), Πανίκος Λεωνίδου (Αντιπρόεδρος), Δημοσθένης Μαυρέλλης, Μιχάλης Μιχαήλ, Σπύρος Σπύρου, Νικόλας Ιορδάνου, Ανθή Θεοχάρους, Κωνσταντίνος Αριστείδου, Τάκης Γαβριηλίδης, Δρ Πανίκος Φιλίππου.

Ακαδημαϊκοί: Ελπίδα Κεραυνού-Παπαηλιού (Πρύτανης), Τούλα Ονουφρίου (Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων), Ανδρέας Αναγιωτός (Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης), Φώτης Παναγίδης, Νικόλας Τσαπατσούλης, Κυριάκος Καλλή, Βασίλης Μεσαρίτης, Μάρω Νεοφύτου.

Είναι επίσης μέλη οι Γιάννος Αφροδίσης και Μιχάλης Πίγκος, εκπρόσωποι του διοικητικού προσωπικού και των φοιτητών αντίστοιχα.

Το Συμβούλιο έχει την ευθύνη για τη διαχείριση και τον έλεγχο των διοικητικών και οικονομικών υποθέσεων του Πανεπιστημίου, τον καταρτισμό του ετήσιου προϋπολογισμού, την κατανομή κονδυλίων κτηριακής ανάπτυξης, την επικύρωση διορισμών και προαγωγών προσωπικού και, γενικά, έχει την ευθύνη για την εφαρμογή του Νόμου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα