AEΚ : Καταθέτει στοιχεία ο Μελισσανίδης!

Στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς καταθέτει αυτή την ώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, έχει μαζί του φάκελο με πολλά στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο!

Όπως αποκαλύπτει το SDNA, το οποίο είναι το μοναδικό μέσο που παρακολουθεί στενά την πιο σοβαρή υπόθεση των ημερών μας, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, πέρασε με τη σειρά το κατώφλι του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, στο πλαίσιο της εξέτασης

μαρτύρων για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.Ο κ. Μελισσανίδης έχει μαζί του σωρεία στοιχείων για την υπόθεση, αρκετά από τα οποία είχε παρουσιάσει και σε συνέντευξη Τύπου τον περασμένο Νοέμβριο, μιλώντας για στημένους αγώνες, διαιτησία κ.ά.Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν 4ος μάρτυρας που κλήθηκε στο γραφείο του ανακριτή τις τελευταίες τέσσερις μέρες, καθώς πριν από αυτόν είχαν καταθέσει διαδοχικά και ανά ημέρα, ο πρώην ιδιοκτήτης του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης. Δεν αφήνει, δηλαδή, μέρα να πάει χαμένη ο ανακριτής!Η ζέση με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα ο Γιώργος Ανδρεάδης δείχνει ότι μετά από τις ανακρίσεις σειράς μαρτύρων, όχι μόνο από τις ομάδες αλλά και από άλλους τομείς που συνδέονται με το ποδόσφαιρο, οδεύουμε γρήγορα προς το τέλος της διαδικασίας κλήσης μαρτύρων.Πλέον, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στον Μάρτιο όπως έχει ενημερώσει σχετικά το SDNA, αναμένεται άμεσα να κληθούν και όσοι διώκονται ποινικά για να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να απολογηθούν.Για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε τρία μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, επίσης σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχός της, το οποίο παραιτήθηκε πρόσφατα, δύο πρώην μέλη της ΚΕΔ, τρεις εν ενεργεία διαιτητές της Σούπερ Λίγκας και δύο προέδρους ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας. Συνολικά διώκονται 16 άτομα!

Keywords
Τυχαία Θέματα