Ακυρώνεται η απεργία στην JCC, ανακοίνωσε η ΕΤΥΚ

Η συντεχνία των τραπεζοϋπαλλήλων ΕΤΥΚ ανακοίνωσε ότι η προγραμματισμένη για αύριο απεργία στην JCC ακυρώνεται, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε  την παραχώρηση της ετήσιας προσαύξησης και της ΑΤΑ στο προσωπικό με αναδρομική ισχύ από την Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.


Όπως

αναφέρει η ΕΤΥΚ σε σημερινή εγκύκλιό της, το θέμα βρισκόταν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετούς μήνες και η συντεχνία λόγω της συνεχιζόμενης άρνησης της διοίκησης της εταιρείας να συμμορφωθεί με τις συμβατικές της υποχρεώσεις, αναγκάστηκε πρόσφατα να προχωρήσει στην προκήρυξη μέτρων.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, ως αποτέλεσμα των ενεργειών της Οργάνωσής μας το τελευταίο διάστημα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, έχει αποφασίσει σήμερα με το μισθολόγιο του τρέχοντος μήνα, να παραχώρηση την ετήσια προσαύξηση και την ΑΤΑ σε όλο το προσωπικό. Ως εκ τούτου, η προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 10/10/2019 στάση εργασίας ακυρώνέται», αναφέρει η ΕΤΥΚ.

Η απόφαση της εταιρείας, σημειώνει η ΕΤΥΚ, αποτελεί «μια πολύ θετική εξέλιξη, αφού έτσι θα αποκατασταθεί η εργασιακή ηρεμία εντός της εταιρείας και θα αποφευχθούν οι άσκοπες και επιζήμιες αντιπαραθέσεις».

Τέλος, η ΕΤΥΚ χαιρετίζει τη «θετική στάση που επέδειξε τελικά η Διοίκηση της Εταιρείας», αλλά και την «υποδειγματική συνοχή και συσπείρωση» που επέδειξε το προσωπικό της JCC, “συστατικά που ήταν καταλυτικά στην επίλυση του προβλήματος αυτού”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα