Υπ. Υγείας: Σε καλό δρόμο ο διάλογος ΟΑΥ-ΠΑΣΙΝ

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, σχετικά με τον διάλογο που πραγματοποιείται μεταξύ του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας και του ΠΑΣΙΝ. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, «σε καλό δρόμο βρίσκεται ο διάλογος μεταξύ @GESYCyprus και ΠΑΣΙΝ ενόψει της 2ης φάσης εφαρμογής του #ΓεΣΥ. Αυτό διαφάνηκε σε συνάντηση που είχα σήμερα με τις δύο πλευρές. Ευελπιστώ ότι σύντομα ο διάλογος θα ολοκληρωθεί με θετικά αποτελέσματα #Cyprus». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πλαίσιο

του διαλόγου μεταξύ Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων, ενόψει της δεύτερης φάσης της εφαρμογής του Γενικού Συστήματος Υγείας τον Ιούνιο του 2020 έχει καθοριστεί κατά την πρώτη συνάντηση όλων των εμπλεκομένων. 

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο διάλογος μεταξύ @GESYCyprus και ΠΑΣΙΝ ενόψει της 2ης φάσης εφαρμογής του #ΓεΣΥ. Αυτό διαφάνηκε σε συνάντηση που είχα σήμερα με τις δύο πλευρές. Ευελπιστώ ότι σύντομα ο διάλογος θα ολοκληρωθεί με θετικά αποτελέσματα #Cyprus #HealthReforms #MoH pic.twitter.com/QcJV1YkEkZ

— Constantinos Ioannou (@K_Ioannou) October 9, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα