Η Kinisis Ventures ανακοινωνει την εναρξη της Kinisis Investments

 Η Kinisis Ventures ιδρύθηκε από εκλεκτή ομάδα στρατηγικών επενδυτών από Αμερική και Κύπρο και έχει ως μοναδικό σκοπό τη χρηματοδότηση σε εταιρείες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν και να προωθηθούν στην αμερικάνικη αγορά.

Η Kinisis Ventures Limited (KV), ως επιχειρηματικός επιταχυντής που εστιάζεται συγκεκριμένα στην αναγνώριση, προετοιμασία και προώθηση κυπριακών εταιρειών για απασχόληση στις ΗΠΑ, ανακοινώνει

την έναρξη της Kinisis Investments. Αν και οι δύο εταιρείες έχουν κοινή ιδιοκτησία «Kinisis», η ξεχωριστή επενδυτική οντότητα αφοσιώνεται συγκεκριμένα στην αξιολόγηση Κύπριων επιχειρηματιών στοχεύοντας την Αμερικάνικη αγορά.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, η Kinisis Ventures αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην επιτυχία Κύπριων πελατών στην Αμερική, δίνοντάς τους πρόσβαση σε διασυνδέσεις επιχειρηματικών δικτύων και παρέχοντάς τους την αναγκαία, στρατηγική επαγγελματική καθοδήγηση», λέει ο Ανδρέας Παναγή, συν-ιδρυτής της Kinisis Ventures, ο οποίος διαμένει στις ΗΠΑ. «Η έναρξη της Kinisis Investments είναι ένα αποτελεσματικό και οργανικό βήμα στην στρατηγική μας να καταφέρουμε γρήγορα και αποφασιστικά να αξιολογήσουμε την έναρξη και ανάπτυξη δυναμικών επιχειρηματικών ιδεών πριν να χάσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα».

Η Kinisis Investments αποτελείται από 10μελή Συμβουλευτική Επιτροπή στρατηγικών επενδυτών, οι οποίοι έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ και Κύπρο και έχει εκτελέσει  αποτελεσματικά τους στόχους και σκοπούς της τους τελευταίους μήνες, αφού έχει ήδη χρηματοδοτήσει δύο εταιρείες και είναι ήδη σε συζητήσεις με άλλες δύο.

«Η Κύπρος έχει τα συστατικά να παράγει εταιρείες, οι οποίες μπορούν να ανταγωνιστούν στις ΗΠΑ, μία από τις πιο μεγάλες και καιροσκοπικές αγορές στην παγκόσμια οικονομία», συνεχίζει ο Παναγή. «Η Kinisis Investments είναι η πιο πρόσφατη πηγή, παίρνοντας μικρομεσαίες εταιρείες και επιχειρήσεις με κλιμακούμενες προτάσεις και μεταμορφώνοντάς τις σε επιχειρηματικές επιτυχίες», προσθέτει ο Γιάννος Γεωργιάδης, συν-ιδρυτής της Kinisis Ventures με έδρα την Κύπρο.

Η KINISIS VENTURES LIMITED

Η Kinisis Ventures Limited (KV), με έδρα την Κύπρο και παρουσία στην Νέα Υόρκη, οδηγείται από τους συν-ιδρυτές Ανδρέα Παναγή από την Αμερική και Γιάννο Γεωργιάδη από Κύπρο και επταμελή Συμβουλευτική Επιτροπή, η οποία έχει περισσότερο από 200 χρόνια συνολικής επιχειρηματικής εμπειρίας στην Αμερική, στους τομείς εμπορικών σημάτων, μάρκετινγκ, τεχνολογίας, οικονομικών, λογιστικών, λειτουργικής διαχείρισης, νομικών και επιχειρηματικών. Η KV, ως επιχειρηματικός επιταχυντής, ο οποίος αφοσιώνεται συγκεκριμένα στην αναγνώριση, προετοιμασία και προώθηση Κυπριακών Εταιρειών για απασχόληση στην αμερικάνικη αγορά, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη της επινοητικότητας των Κύπριων στους τομείς όπως η τεχνολογία, ο τουρισμός, η ανανεώσιμη ενέργεια και η υγεία. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://kinisisventures.com/. 

Keywords
Τυχαία Θέματα