Άκυρο από Βεράτι σε Ρεάλ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι ο Μάρκο Βεράτι.



Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ο 23χρονος Ιταλός είναι ο παίκτης στον οποίο θα στραφούν οι Μαδριλένοι μετά την αποτυχία της απόκτησης του Πολ Πογκμπά καθώς αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο Βεράτι αναμένεται να επιστρέψει σε λίγο καιρό στις προπονήσεις, καθώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε και εκτός του EURO

της Γαλλίας, αλλά όσο κι αν δηλώνει κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ευρώπης, ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Σίγουρα είναι πολύ τιμητικό που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος, όπως η Ρεάλ, ενδιαφέρεται για εμένα, ωστόσο η απόφαση που έχω πάρει είναι να είμαι στην Παρί και να κερδίζω τίτλους. Μέχρι να κουραστώ ή μέχρι να μην με θέλει πια η ομάδα, θα είμαι εδώ. Θέλω πολύ να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλω να το κάνω με την Παρί. Είναι κάτι σαν οικογένεια για εμένα» ήταν τα λόγια του Βεράτι σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».

Keywords
Τυχαία Θέματα