ΑΕΚ: Τα εύκολα λάθη από… «παίκτες κλειδιά»

Η Σπαρτάκ Μόσχας σε μεγάλο διάστημα του αγώνα με την ΑΕΚ προτίμησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και αυτό τον βόλευε από την στιγμή που παίκτες κλειδιά στο χώρο του κέντρου έκαναν το εύκολο λάθος.


Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο άξονας της ομάδας δεν λειτούργησε καλά και ποδοσφαιριστές που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της λειτουργία της ομάδας δεν είχαν καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να κερδίζουν μπάλες και να βρίσκουν σε ανισορροπία την άμυνα της ΑΕΚ.

Σε μια από αυτές τις φάσεις η Σπαρτάκ έφυγε στην αντεπίθεση και με εξαιρετική κίνηση του Ανανίτζε βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα. Ένα γκολ που κάλλιστα μπορούσε να αποφευχθεί, εάν το κέντρο δεν έκανε το εύκολο λάθος. Μάλιστα οι Ρώσοι είχαν την ευκαιρία και σε άλλες αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά.


Στην επανάληψη με πιο καθαρό μυαλό, οι ποδοσφαιριστές του Ιντιακέθ κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και η εστία του Μίνιο απειλήθηκε ελάχιστες φορές. Αυτή την εικόνα θα πρέπει να παρουσιάσει η ΑΕΚ μέσα στη Μόσχα έτσι ώστε να μπορέσει να κυνηγήσει την έκπληξη και να θέσει νοκ αουτ την Σπαρτάκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα