Ζιντάν: «Χάνει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ρονάλντο»

Ο Ζιντάν παραδέχθηκε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα απουσιάσει από το Σούπερ Καπ Ευρώπης, ενώ τόνισε πως δεν θα προλάβει κατά πάσα πιθανότητα ούτε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του:

Για την κατάσταση του Καρίμ Μπενζεμά που τραυματίστηκε: «Ο Μπενζεμά δεν θα παίξει κόντρα στην Τσέλσι. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας, πάντα ενδιαφερόμαστε για εκείνον. Έχει ακόμα ενοχλήσεις στο ισχίο του, αλλά πάει καλύτερα. Ελπίζω ότι θα παίξει κόντρα στην Μπάγαερν, επειδή ακολουθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ Ευρώπης»

Για

τον Κέιλορ Νάβας: «Πηγαίνει καλύτερα επίσης, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στην αποστολή για το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Θα είναι δύσκολο, αλλά κάθε μέρα πηγαίνει καλύτερα και δουλεύει καλά. Εάν πρέπει να παίξουμε με τον Κασίγια, εκείνος είναι έτοιμος. Είμαστε ικανοποιημένοι με εκείνον».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που τραυματίστηκε στον τελικό του Euro 2016: «Σίγουρα δεν θα παίξει στο Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ο τραυματισμός του χρειάζεται έναν μήνα για να επουλωθεί και έτσι πιστεύω ότι δεν θα είναι έτοιμος ούτε για την πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα».

Για την προετοιμασία: «Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό. Θέλω να σταθούμε σε αυτό τον τομέα, αλλά είμαστε μια χαρά και καλά προετοιμασμένοι. Θέλω να δω περισσότερα πράγματα κάποια στιγμή. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμοι σωματικά, όχι στο 100 τις εκατό. Θέλω να δούμε μία διαφορετική ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα