Αγ.Τριμιθιάς: Χωρίς ρεύμα παραμένουν υποστατικά- Επί ποδός η ΑΗΚ

Χωρίς ρεύμα παραμένουν υποστατικά στους Αγίους Τριμθιάς, από το πέρασμα του καταστροφικού ανεμοστρόβιλου.

Σε επικοινωνία του SigmaLive νωρίς το πρωί της Δευτέρας με την εκπρόσωπο τύπο της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε ότι υπάρχουν ακόμη υποστατικά που δεν έχουν ρεύμα.

Τα συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή επί ποδός και εργάζονται για αποκατάσταση των ζημιών. Συνολικά, πρόκειται

για 10 περίπου υποστατικά τα οποία ακόμη δεν έχουν ρεύμα.

Δηλώσεις εξάλλου έκανε ο κοινοτάρχης νωρίς το πρωί ο κοινοτάρχης της περιοχής στο ΣΙΓΜΑ.

Στις 05.00 αποκαταστάθηκε το ρεύμα στις υπόλοιπες περιοχές που ήταν από χθες το απόγευμα στο σκοτάδι.

Σε περιπτώσεις βλάβης, η ΑΗΚ καλεί το κοινό να επικοινωνεί με το 1800 σε προκειμένου να σπεύσει στο σπίτι τους μεμονωμένα, συνεργείο. Αρκετά εξάλλου ήταν τα τηλεφωνήματα χθες βράδυ μέχρι τις 23.00.

Δείτε εδώ εξάλλου, καρέ καρέ ο ανεμοστρόβιλος που σκόρπισε τον τρόμο.

Εξήγηση για το πως δημιουργείται ο ανεμοστρόβιλος αλλά και το ιστορικό της Κύπρου έδωσε εντωμεταξύ ο Δ/ντης της Μετεωρολογικής.

Σήμερα εξάλλου με το πρώτο φως της μέρας, κλιμάκια αρμόδιων υπηρεσιών θα προβούν σε καταγραφή των ζημιών στην περιοχή Αγίων Τριμιθιάς – Παλιομετόχου.

Συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται και σήμερα επί ποδός. Σχετική είναι και η ανάρτηση της Reaction για την ολονύκτια μάχη των συνεργείων της ΑΗΚ.

Ξημερωνει σιγα σιγα στις πληγεισες περιοχες οπου θα φανει και το μέγεθος της καταστροφής από τον ανεμοστροβιλο. Όλο το βράδυ συνεργεία της ΑΗΚ δούλευαν ενάντια στον χρόνο για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση. Άγρυπνοι οι κάτοικοι να φυλάνε τα σπίτια τους.@MinInteriorCY pic.twitter.com/r2UzCdV1zs

— REACTION (@reactioncyprus) October 22, 2018

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των κατοίκων οι οποίοι είδαν μέσα σε λίγα λεπτά, τις περιουσίες τους να χάνονται.

|

Keywords
Τυχαία Θέματα