Αυτή είναι η αιτία θανάτου του άτυχου Παρασκευά που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Πολυτραυματισμός συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος είναι η αιτία θανάτου του 61χρονου Παρασκευά που «έσβησε» στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπως κατέδειξε η νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του. 

Αύριο στις 3:00 το απόγευμα, φίλοι και συγγενείς θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον «Παράσκο», με την εξόδιο ακολουθία να τελείται από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος έχασε τη ζωή του σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 03:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο δρόμο Κοφίνου – Λάρνακας.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο που οδηγούσε

42χρονος κάτοικος Κύπρου στον αυτοκινητόδρομο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Προδρόμου.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος οδηγός, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 17μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο ενώ, σε έλεγχο ναρκοτέστ η ένδειξη ήταν αρνητική.

Ο άνδρας συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας και αφού ανακρίθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις για εξακρίβωση των αιτιών πρόκλησης της οδικής σύγκρουσης.

Διαβάστε επίσης: Την Τετάρτη το ύστατο «χαίρε» στον 61χρονο Παρασκευά που «έσβησε» σε τροχαίο

Keywords
Τυχαία Θέματα