Άφιξη των Solo Turk και φρεγατών για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους

Η Halkın Sesi γράφει ότι στο πλαίσιο των αυριανών εκδηλώσεων για την ανακήρυξη της «τδβκ», όπως αποκαλείται το αποσχιστικό καθεστώς στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, η ακροβατική ομάδα «Solo Türk» θα πραγματοποιήσει  πτήσεις επιδείξεων πάνω από  την πλατεία Ατατούρκ στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Επιπλέον, οι  φρεγάτες του  τουρκικού ναυτικού «TCG Gediz (F-495)», και  «TCG İmbat (P-335)» και «TCG Çanakalle»  θα καταπλεύσουν στα κατεχόμενα λιμάνια.

Η «TCG Gediz (F-495)» θα καταπλεύσει στο κατεχόμενο λιμάνι της Κερύνειας

και η «TCG İmbat (P-335)» στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου και θα είναι ανοικτές για επίσκεψη από το κοινό στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Ερντογάν: Ζητά υποστήριξη από Τ/κ για λύση δυο κρατών – «Δεν με αφορά η ΕΕ»

O πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης στα κατεχόμενα

Η διαδικτυακή Kıbrıs Postası γράφει ότι στην κατεχόμενη Κύπρο θα αφιχθεί σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σέντοπ επικεφαλής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας προκειμένου να παραστεί στα πανυγήρια για την 39η επέτειο από την ανακήρυξη του αποσχιστικού καθεστώτος.

Ο Σεντόπ θα παρακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα προβολής του ντοκιμαντέρ «Ο δρόμος προς την “τδβκ”» και το βράδυ θα παραστεί στη δεξίωση που θα παραθέσει ο «πρόεδρος» της λεγόμενης βουλής Ζορλού Τορέ προς τιμήν των «επίσημων» προσκεκλημένων που έχουν προσκληθεί για την επέτειο.

Ο Σεντόπ θα παραστεί στα πανηγύρια στην κατεχόμενη  Λευκωσία στις 15 Νοεμβρίου και θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ και τον Ζορλού Τορέ.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα