Ακόμη 69 «υπηκοότητες» παραχωρήθηκαν στα κατεχόμενα

Η Yeni Bakış (14.11.22, yenibakisgazetesi.com) γράφει ότι το λεγόμενο υπουργικό συμβούλιο του κατοχικού καθεστώτος χορήγησε 426 «υπηκοότητες» τους τελευταίους πέντε μήνες με στόχο την εξασφάλιση ψήφων.

«Δεν μπορεί να γίνει κανένα πλάνο για να αντιμετωπιστεί ο πληθυσμός που αυξάνεται κάθε μέρα που περνά, λες και δεν υπάρχει πληθυσμιακή πολιτική στη χώρα. Τα σχολεία και τα νοσοκομεία είναι ανεπαρκή. Ωστόσο, παρ' όλα αυτά, η κυβέρνηση δεν υποχωρεί από την πολιτική της τυχαίας ιθαγένειας. Αν και οι υποδομές είναι ανεπαρκείς,

426 άτομα έγιναν πολίτες σε 5 μήνες για χάρη των ψήφων», υποστηρίζει η εφημερίδα και παραθέτει τα πιο κάτω στοιχεία για τις ημερομηνίες που παραχωρήθηκαν οι εν λόγω «υπηκοότητες»:

14 Ιουλίου: 18 άτομα

3 Αυγούστου: 10 άτομα,

10 Αυγούστου: 6 άτομα

1 Σεπτεμβρίου: 29 άτομα

16 Σεπτεμβρίου: 42 άτομα,

18 Σεπτεμβρίου: 21 άτομα

20 Οκτωβρίου: 122 άτομα

2 Νοεμβρίου: 43 άτομα,

9 Νοεμβρίου: 69 άτομα,

11 Νοεμβρίου: 66 άτομα

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι αν και ανακοινώνεται ότι ο πληθυσμός των κατεχομένων είναι 382.836, αυτός ο αριθμός δεν θεωρείται ικανοποιητικός, λόγω του ότι εδώ και χρόνια δεν έχει καθιερωθεί μηχανισμός ελέγχου της εισόδου στα κατεχόμενα, και γράφει:

«Ενώ είναι προφανές ότι ο αριθμός των ντόπιων πολιτών που ζουν σήμερα στη χώρα είναι σχεδόν μικρότερος από τον αριθμό των πολιτών χωρών του τρίτου κόσμου που εισέρχονται στο νησί και δίδεται υπηκοότητα και σε προερχόμενους από χώρες του τρίτου κόσμου, η οικονομική και κοινωνική δομή της χώρας διασαλεύεται καθημερινά όλο και πιο πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα