Πυρ από Καραβίδα: «Ο άνθρωπος δεν κάνει, είναι επικίνδυνος, δεν καταλαβαίνει»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον πρόεδρο της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου για τη χθεσινή ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, τη διακοπή και το πως θα κυλήσει ο προγραμματισμός.

Οι τοποθετήσεις του στον Super Sport FM 104,0

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Το παλέψαμε πολύ. Κρατάμε ότι έγινε το παιχνίδι σε ένα κατάμεστο γήπεδο, όμορφο παιχνίδι, χωρίς επεισόδια.

Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι στο γήπεδο. Καλή εμφάνιση, χάσαμε αλλά προχωράμε. Είχε 3.500 κόσμο, το γήπεδο χωράει 4.000. Ήταν ρεκόρ προσέλευσης μέχρι τώρα».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Έχουμε βγάλει ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, όμως αναγκαζόμαστε να μιλάμε για διαιτησία. Είχαμε ακόμα ένα πέναλτι εναντίων μας, είχαμε μία κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε και την είδε όλος ο κόσμος. Παρακαλούμε την ΚΟΠ να μην βάζει τον Ροβέρτο Κώστα στα παιχνίδια μας, το έχει κάνει σε 6 παιχνίδια φέτος και ο άνθρωπος δεν κάνει, είναι επικίνδυνος, δεν καταλαβαίνει. Ο κος Μάζιτς νομίζω το βλέπει. Για εμάς είναι ανεπιθύμητος. Τα βλέπετε μόνοι σας. Πέναλτι σε κάθε παιχνίδι κατά μας. Θα παλέψουμε με αυτά, μας κάνουν να δυναμώνουμε. Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία έντεκα χρόνια, θα βρούμε τον τρόπο».

Για το πέναλτι: «Είναι πέναλτι που κέρδισε ο παίκτης περισσότερο, αν ήταν υπέρ της Δόξας, δεν θα δινόταν».

Αν κέρδισε δίκαια το ΑΠΟΕΛ: «Δίκαια ή άδικα, πήρε τους τρεις βαθμούς. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ».

Για την διακοπή: «Παίζουμε με την Καρμιώτισσα και τον Ακρίτα μετά την διακοπή. Οι αδικίες μας βρίσκουν πιο δυνατούς».

Για τα μεταγραφικά: «Θα κάνουμε όσες κινήσεις χρειαστούν. Έναν Φινλανδό που τον έχουμε κλείσει και ψάχνουμε για τις επόμενες κινήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα