Stand By Greece: Ενώνουν δυνάμεις τα κυπριακά ΜΜΕ για την Ελλάδα

Με κεντρικό άξονα τις πληγείσες περιοχές της Ελλάδος, το Συγκρότημα ΔΙΑΣ μαζί με όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Κύπρο, στηρίζουν τους πυρόπληκτους, διοργανώνοντας μια εκδήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης, με τίτλο "Stand By Greece".

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018, από τις 17:00 μ.μ έως και τις 23:00μ.μ.στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας,

δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Στο χώρο θα συγκεντρώνονται χρήματα, μέσω εισφορών στο περίπτερο του Hope For Children CRC Policy Center, ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά που από κοινού με τις τοπικές ελληνικές αρχές, θα επιλεγεί.

Σημειώνεται ότι, η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν ενώ εισφορές θα γίνονται στα υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Κύπρου από την Τρίτη 31 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 03 Αυγούστου καθώς και στο περίπτερο του Hope for Children κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της συναυλίας.

Κουπόνια αξίας €1, €2, €3 θα αγοράζονται από τα σημεία πώλησης και θα εξαργυρώνονται στα περίπτερα του συναυλιακού χώρου.

Παγκύπριος έρανος μέσω SMS

HOPE στο 5533 (Χρέωση € 1,02 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

HOPE στο 7733 (Χρέωση € 4,07 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

* Ο χώρος παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς από τον Δήμο Λευκωσίας

Δείτε σχετικές λεπτομέρειες εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα