ΑΕΛ:Έκλεισε επτά, ψάχνει ακόμα δέκα!

Αρκετό δρόμο έχει να διανύσει ο Πάμπος Χριστοδούλου για να καλύψει τις ανάγκες ενίσχυσης
-------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν περνά μέρα που να μην βλέπει το φως της δημοσιότητας και ένα όνομα που έχει σχέση με την ΑΕΛ. Ποδοσφαιριστές προτείνονται καθημερινά, όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του για το πώς θα συμπληρώσει το παζλ

του φετινού ρόστερ της ομάδας του. Ο Κύπριος τεχνικός, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να αποκτήσει τους ποδοσφαιριστές που θέλει και θα φτιάξει ένα σύνολο ικανό να ξανακάνει τη λεμεσιανή ομάδα πρωταγωνίστρια.

Ο προπονητής των «κίτρινων» προσπαθεί να κάνει τις καλύτερες επιλογές στα οικονομικά δεδομένα που έχει στην διάθεσή του. Ήδη απέκτησε επτά ποδοσφαιριστές (Νικολάου, Κυριάκου, Ηλία, Ουέλιγκτον, Μπενγκούι, Φιρμίνιο, Σαβανέ) και θα πάρει ακόμα δέκα τουλάχιστον. Θέλει δύο τερματοφύλακες, δύο αριστερά μπακ, δύο κεντρικούς αμυντικούς, ένα 8άρι, ένα 10άρι (δύο αν τελικά δεν μείνει ο Αγκάνοβιτς, ο οποίος πάντως υπολογίζεται από τον κ. Χριστοδούλου), ακόμα έναν επιθετικό και έναν παίκτη για τα φτερά. Σε αυτούς τους 17 αν προσθέσουμε τους Αϊρόσα, Σουάρες, Αγκάνοβιτς, Μέσκα, Φράγκου, Κυριάκου, Γεωργίου και Μαύρου μάς βγάζουν την 25άδα της νέας ΑΕΛ. Εννοείται ότι θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και κάποιοι νεαροί που έδειξαν ότι μπορούν να φορέσουν τη φανέλα της λεμεσιανής ομάδας, όπως οι Γερολαίμου, Βασιλείου, Νεοφύτου. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το σκηνικό με τον Σιέλη. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο και η ΑΕΛ τού πρότεινε μείωση. Αν ο Σιέλης δεν την αποδεχθεί, τότε για να φύγει θα πρέπει να φέρει στην ΑΕΛ πρόταση από άλλη ομάδα που να την ικανοποιεί.
Με δεδομένο ότι η ΑΕΛ έχει ήδη οκτώ παίκτες του καταλόγου Α, σημαίνει ότι οι τρεις από τους δέκα που θέλει να αποκτήσει θα είναι είτε κάτω των 21 είτε Κύπριοι. Σίγουρα σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγονται ο δεύτερος τερματοφύλακας και ο δεύτερος αριστερός μπακ. Ο τρίτος θα εξαρτηθεί και από τον υπόλοιπο προγραμματισμό της ομάδας. Πιθανότατα θα είναι ο τρίτος επιθετικός πίσω από τους Μπενγκούι και Ουέλιγκτον.

Έναρξη σε τρεις εβδομάδες
Σε ό,τι αφορά τα των προπονήσεων και της προετοιμασίας, η ΑΕΛ θα ξεκινήσει στις 27 του μήνα με τα εργομετρικά. Στις 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη προπόνηση στη Γερμασόγεια, και από τις 6 μέχρι τις 16 η ΑΕΛ θα είναι στις Πλάτρες για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Στις 18 ή στις 19 θα γίνει το fans day και ακολούθως η αποστολή της ΑΕΛ θα αναχωρήσει για την Πολωνία και το αθλητικό κέντρο στο Γκρόκλιν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θυμίζουμε ότι στο ίδιο προπονητικό κέντρο βρέθηκε η λεμεσιανή ομάδα και το καλοκαίρι του 2011 και το καλοκαίρι του 2012, όταν ήταν ξανά προπονητής της ο κ. Χριστοδούλου. Εκεί θα δοθούν τρία με τέσσερα φιλικά και ακολούθως θα γίνει το τελικό μοντάρισμα στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα