Πάφος ΟΠΑΠ 3X3: Θεαματικοί αγώνες την πρώτη ημέρα

Πλούσιο θέαμα προσέφερε από την πρώτη ημέρα διεξαγωγής του το "Πάφος ΟΠΑΠ 3x3", με καλαθοσφαιριστές από όλη την Κύπρο να δίνουν το παρών τους μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο "Πάφος ΟΠΑΠ 3x3" και παρακολούθησε από τις κερκίδες που στήθηκαν για την διοργάνωση, τις… μονομαχίες των καλαθοσφαιριστών, που ήθελαν να πάρουν την πρόκριση για να αγωνιστούν την Κυριακή

(5/6) στην επόμενη φάση.

Το Σάββατο (4/6) πραγματοποιήθηκαν αγώνες μόνο στην κατηγορία των Ανδρών, ενώ την Κυριακή (5/6) θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια και στις κατηγορίες Άνδρες Κάτω των 16 ετών και Γυναίκες.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του "Πάφος ΟΠΑΠ 3x3" στην κατηγορία των Ανδρών εξασφάλισαν οι: Limassol 3on3, Big Three, Talento Sports Academy, Γατόνια, The 3 Basketeers, Mploum Brothers, Beasts και Cadamesa.

Πέραν των αγώνων, την Κυριακή (5/6) θα υπάρξει πλούσιο πρόγραμμα, με χορογραφίες από την σχολή χορού Studio Eight, ενώ το "Πάφος ΟΠΑΠ 3x3" θα ντυθεί μουσικά καθ' όλη την διάρκεια του από DJ.

Ολόκληρη η πρώτη ημέρα του "Πάφος ΟΠΑΠ 3x3" μεταδόθηκε ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy, σε μία παραγωγή από τον Alfa Sports TV. Ζωντανά θα μεταδοθεί και η δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης.

Το «Πάφος ΟΠΑΠ 3x3» συνδιοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Δήμο Πάφου, την ΟΠΑΠ Κύπρου και τον ΑΠΟΠ Πάφου. Στους αθλητές του 3x3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café, Akti Beach Village Resort και LEGEA.

Keywords
Τυχαία Θέματα