ΑΕΚ: Επιστρέφουν οι διεθνείς

Με την επιστροφή των διεθνών Μπόλιεβιτς, Μόισοφ, Τρισκόφσκι, Λαμπάν και Χαραλαμπίδη, σήμερα στις προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας και παράλληλα σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ.

Αύριο είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη προπόνηση, στις 18:30 στο ΓΣΖ και μεθαύριο Τρίτη η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει στην Πολωνία, όπου θα πραγματοποιήσει

το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Η απουσία του νέου προπονητή της ΑΕΚ Ιμάνολ Ιντιάκεθ δεν φαίνεται να επηρεάζει τη δουλειά που γίνεται από τον βοηθό προπονητή Αντόνιο Ιντάλγκο, σε συνεργασία με τον γυμναστή Ζιλ Πουέρτο, και όλοι οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται ευδιάθετοι και αποφασισμένοι για μια «σκληρή» προετοιμασία.

Έχει ραγίσει το γυαλί

Ραγίζει ολοένα και περισσότερο το γυαλί ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Νέστορα Μυτίδη, καθώς ο διεθνής επιθετικός απουσίασε χθες για τρίτη διαδοχική φορά από την προπόνηση της ομάδας. Όπως είναι σήμερα τα δεδομένα, πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι, ώστε να επιστρέψει στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Μυτίδης. Άλλωστε, το θέμα πλέον χειρίζεται η αποκλειστικά η διοίκηση της ΑΕΚ, αφού όλα συνηγορούν ότι το θέμα θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες. Πάντως, άπαντες στον Σύλλογο της Λάρνακας δηλώνουν απορημένοι και δυσαρεστημένοι με τη στάση που επιδεικνύει ο ποδοσφαιριστής, θεωρώντας ότι δεν έχει δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα