Άννα Μαρία Ευτυχίου: Μιλά για την μεταγραφή της στο ΣΙΓΜΑ

Στη µεγάλη οικογένεια του ΣΙΓΜΑ, µπαίνει η Άννα-Μαρία Ευτυχίου. Η γοητευτική παρουσιάστρια, που θα βρίσκεται στη συντακτική οµάδα των ειδήσεων και στην παρουσίαση των δελτίων, µίλησε στο τηλεοπτικό ένθετο "Ilove Tv" του περιοδικού "ΟΚ!" για τη δεκάχρονη πορεία της στο χώρο, τις εµπειρίες της και για την οικογένεια της.

Διανύουµε µια περίοδο αρκετών τηλεοπτικών µεταγραφών. Ανάµεσα σε αυτές και εσύ. Τι σε φέρνει στο ΣΙΓΜΑ;

Δεν θεωρώ τον εαυτό µου µεταγραφή ανάµεσα στις αρκετές που έγιναν. Με το ΣΙΓΜΑ

είχαµε συζητήσεις πολύ πριν την περίοδο αυτή. Η οριστική συµφωνία ήρθε όταν οι συγκυρίες εξελίχθηκαν ιδανικές και για τις δύο πλευρές. Με τιµά ιδιαίτερα η πρόταση που µου έγινε από το ΣΙΓΜΑ και στόχος µου είναι να φανώ αντάξια των προσδοκιών του. Θα είµαι στη συντακτική οµάδα των ειδήσεων του κεντρικού δελτίου και στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων.

Βρίσκεσαι στον χώρο πάνω από δέκα χρόνια. Μίλησε µου λίγο για τη µέχρι στιγµής πορεία σου;

Για πολλά χρόνια ήµουν υπηρέτης του απλού πολίτη και της είδησης. Επέλεξα το κοινωνικό ρεπορτάζ, επειδή µέσω αυτού -ευτυχώς αρκετές φορές- προσφέρονται λύσεις στα προβλήµατα ασθενών και δυσπραγούντων. Μέχρι σήµερα, δεν έχω µετανιώσει για την επιλογή µου. Ένα και µόνο χαµόγελο ενός ταλαιπωρηµένου πολίτη αξίζει όσο και ο µισθός µιας ζωής ενός δηµοσιογράφου.

Υπάρχει κάτι το οποίο δεν έχεις κάνει στο επάγγελµά σου;

Βεβαίως, υπάρχουν και µάλιστα πολλά, αλλά τα πλείστα απ’ όσα κάνω, όπως πιστεύω και όλοι οι συνάδελφοι, είναι επιλογή µας. Άρα όλα καλά!

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο I Love Style.

Keywords
Τυχαία Θέματα