ΑΕΛ: Διπλό το ζητούμενο

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στις νίκες θέλει η ΑΕΛ σήμερα στο Δασάκι. Για τη λεμεσιανή ομάδα ο στόχος της 7ης θέσης είναι ο μοναδικός που της έχει απομείνει και για αυτό θα προσπαθήσει στα αμέσως επόμενα παιγνίδια να τον υλοποιήσει, έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορέσει η τεχνική ηγεσία να δώσει χρόνο συμμετοχής τόσο σε αναπληρωματικούς όσο και σε νεαρούς για να δείξουν τι μπορούν να κάνουν.

Στο σημερινό παιγνίδι της ΑΕΛ

απέναντι στον Εθνικό, την ευθύνη της ομάδας θα έχει ο βοηθός προπονητής Διονύσης Διονυσίου αφού, όπως είναι γνωστό, ο κ. Χριστοδούλου είναι στην Πορτογαλία για θέματα προγραμματισμού.
Ο στενός συνεργάτης του προπονητή της λεμεσιανής ομάδας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν και σήμερα με σοβαρότητα και να προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να πάρουν το τρίποντο. Τους εξήγησε ότι η απουσία του προπονητή από τον πάγκο δεν θα πρέπει να τους επηρεάσει αρνητικά, ενώ τόνισε ότι τους περιμένει ένας απαιτητικός αγώνας κόντρα στη μια ομάδα που «παίζει» την παραμονή της στην κατηγορία.
Ο κ. Διονύσιου ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας του και δεν υπολογίζει μόνο στους Αντράντε και Ελευθερίου, που είναι τιμωρημένοι. Αναμένεται να παρατάξει τους βασικούς σήμερα για να αυξηθούν οι πιθανότητες της ΑΕΛ να πάρει το τρίποντο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το αρχικό σχήμα της ομάδας θα αποτελείται από τον Ντεγκρά στο τέρμα. Δεξιά θα είναι ο Αϊρόσα και αριστερά ο Ρομπέρ. Οι Σιέλης και Κυριάκου θα αποτελέσουν το δίδυμο στην άμυνα, αν και υπάρχει και το σενάριο να αγωνιστεί εκεί ο Σουάρες και να μείνει εκτός ο Σιέλης. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Σουάρες (εκτός αν παίξει στην άμυνα και τότε θα αγωνιστεί ο Στεπάνοβιτς), με τον Κουταντέρ να είναι δίπλα του και πιο μπροστά τον Αγκάνοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πιέχ, ενώ στα φτερά θα αγωνιστούν οι Σαρδινέρο και Μέσκα.
Ξεκίνησαν οι επαφές
Ο κ. Χριστοδούλου ξεκίνησε στην Πορτογαλία, όπου βρίσκεται, τις επαφές του με ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν για να φέρει στην ΑΕΛ, ενώ παρακολουθεί και αγώνες για να διαμορφώσει άποψη σχετικά με κάποιους παίκτες που του είχαν προταθεί. Στόχος του είναι να βρει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα μπουν εύκολα στη δική του λογική και στη νοοτροπία που θέλει να περάσει στην ομάδα, έτσι ώστε να ξανακάνουν την ΑΕΛ ποιοτική και καλή ομάδα, που θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία. Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα δει και σήμερα παιγνίδι, ενώ στην Κύπρο αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα