Πάφος: Όχι άλλες απώλειες

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει σήμερα την Πάφο, με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο. Η βαριά ήττα που δέχθηκε από τον Εθνικό την περασμένη αγωνιστική πλήγωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό την παφιακή ομάδα και σήμερα θα αναζητήσει γιατρικό με νίκη ή τουλάχιστον με ισοπαλία, αφού από εδώ και μπρος κάθε βαθμός έχει τη δική του σημασία και στο τέλος ενδεχομένως να φανεί υπερπολύτιμος.

Η διαφορά από τον ουραγό Εθνικό έχει μειωθεί στους τέσσερεις βαθμούς και πλέον κάθε απώλεια θα μετρά διπλά. Με αυτό το σκεπτικό ταξιδεύουν σήμερα στη Λευκωσία οι ποδοσφαιριστές του Αποστόλου Μακρίδη, για να

αντιμετωπίσουν τη Δόξα, με στόχο να επαναλάβουν ό,τι έκαναν πριν από ένα μήνα, όταν πέτυχαν δύο απανωτές νίκες επί της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Ψυχολογία και τακτική
Ο προπονητής της Πάφου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έδωσε πολύ μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της ψυχολογίας, ώστε να ανεβάσει ξανά την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του, μετά την ήττα από τον Εθνικό. Τους έχει προετοιμάσει κατάλληλα για τις δυσκολίες και του σημερινού αγώνα, τονίζοντάς τους πόσο σημαντικό θα είναι να αποφύγουν τα λάθη στον μεσοαμυντικό χώρο. Ωστόσο, για άλλο ένα παιχνίδι η παφιακή ομάδα θα έχει σημαντικές απουσίες. Ο Γκρίγκετς θα απουσιάζει λόγω καρτών, ενώ ο Άλμπα εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Το πιο πιθανό είναι να απουσιάσει και ο Μαάτσι, ο οποίος δεν κατάφερε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς τις προηγούμενες μέρες. Πρόκειται για τρεις σημαντικές απουσίες που πονοκεφαλιάζουν τον Απόστολο Μακρίδη. Αν τελικά ο Μάατσι δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε και σήμερα, τότε στην επίθεση θα αγωνιστούν ξανά οι Ντε Μέλο και Αγιβί και την άλλη θέση θα διεκδικήσουν οι Δημοσθένους και Οκόγιε.

Keywords
Τυχαία Θέματα