Δόξα: Νίκη για να ξεμπερδεύει

Να τελειώσει την υπόθεση «παραμονή» θα επιδιώξει σήμερα η Δόξα στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάφο, έτσι ώστε να ξεμπερδεύει και να μην μπει σε περιπέτειες.

Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες ύστερα από σχεδόν δύο μήνες, κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους. Τελευταία φορά που πανηγύρισε τρίποντο μέσα στο Μακάρειο, ήταν στις 20 Φεβρουαρίου, όταν επικράτησε του Ερμή με 2-1. Ύστερα από τον συγκεκριμένο αγώνα ακολούθησαν

οι δύο εντός έδρας ήττες από Πάφο (1-3) και ΑΕΛ (1-2), ενώ ο συνολικός απολογισμός στο ίδιο διάστημα είναι μόλις μία νίκη (2-1 τον Εθνικό στο Δασάκι), δύο ισοπαλίες και τέσσερεις ήττες. Οι πιο πάνω αριθμοί είναι απογοητευτικοί και πολύ λίγοι για μια ομάδα με την ποιότητα της Δόξας. Ωστόσο, έστω και μικρή καθυστέρηση, καλείται να κάνει μια νέα αρχή στην έδρα της και να κατακτήσει τους τρεις χρυσούς βαθμούς.
Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα γνωρίζει ότι με νίκη ουσιαστικά θα ξεγνοιάσει. Μπορεί μαθηματικά να μην εξασφαλίσει την παραμονή της, ωστόσο θα πάρει σημαντικές ανάσες και θα είναι πολύ πιο άνετη ενόψει συνέχειας. Ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό παιχνίδι-κόντρα, θα ανοίξει τη διαφορά από την Πάφο στους πέντε βαθμούς, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει και την ψαλίδα από τον ουραγό του ομίλου Εθνικό, ο οποίος υποδέχεται την ΑΕΛ στο Δασάκι.
Χωρίς Παουλίνιο - Ζοάο
Ο Λούκας Χατζηλούκας δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τον Παουλίνιο, ο οποίος είναι τιμωρημένος και τον Ζοάο Λεονάρντο, που χάνει τη χρονιά λόγω τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα