ΑΕΛ: Αντι-Αντράντε για κάθε περίπτωση

Το τελευταίο νέο που θα ήθελε να ακούσει τέτοια εποχή ο Μάκης Χάβος είναι περί τραυματισμών.

Ειδικά, μάλιστα, για τον Ζοάο Πάολο Αντράντε. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι την Πέμπτη και τότε θα γίνει επαναξιολόγησή του για να διαπιστωθεί αν μπορεί να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Το γεγονός ότι το παιγνίδι της ΑΕΛ είναι Δευτέρα επιτρέπει να υπάρχει αισιοδοξία ότι

ο Αντράντε θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Τυχόν απουσία του θα είναι πολύ μεγάλο πλήγμα για τη λεμεσιανή ομάδα, αφού ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είναι μακράν ο κορυφαίος της ποδοσφαιριστής μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Το θετικό είναι πως ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και είναι ετοιμοπόλεμοι οι Σαμπού και Σιέλης. Ο Κύπριος αμυντικός, που τραυματίστηκε στην Πάφο στις 27 Σεπτεμβρίου, είναι πλέον πανέτοιμος για ν' αγωνιστεί ξανά και σίγουρα η παρουσία του δίνει σημαντικές λύσεις στον προπονητή του όσον αφορά την αμυντική γραμμή. Ο Σιέλης μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν κεντρικός αμυντικός όσο και σαν αριστερός μπακ. Ειδικά στη δεύτερη θέση, μπορεί να απελευθερώσει τον Ρομπέρ, για να αγωνιστεί είτε στον άξονα είτε στο αριστερό φτερό, θέσεις όπου έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από αριστερός μπακ.
Τα καλά νέα έχουν να κάνουν με τους Σέμα και Μέσκα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων χθες και τέθηκαν στη διάθεση του κ. Χάβου για τον αγώνα της Δευτέρας. Και αν για τον Σέμα λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο ότι αυτήν την εβδομάδα θα έμπαινε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, για τον Μέσκα, το ότι ξεπέρασε το πρόβλημά του είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τον προπονητή του. Έτσι ο 46χρονος τεχνικός της ΑΕΛ θα έχει ακόμα δύο σημαντικές λύσεις για την επίθεση, που του δίνουν περισσότερες επιλογές και δικαίωμα να δοκιμάσει πράγματα μέσα στην εβδομάδα.
Έτσι με τα σημερινά δεδομένα και αναμένοντας τις εξελίξεις με Αντράντε, μόνον ο τιμωρημένος Τζον Αρουά μετά την αποβολή του με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Δόξα δεν υπολογίζεται 100%για τον αγώνα με τη Σαλαμίνα. Φυσικά ο κ. Χάβος περιμένει την επιστροφή των διεθνών (ο Φράγκου ολοκλήρωσε χθες, ο Κυριάκου αγωνίζεται σήμερα όπως και ο Σουάρες) με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο (ειδικά με τον Σουάρες) και θα είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα