Το Πάφος 2017 συνεχίζει με την παράσταση ‘Macbeth in Silence

Σεμινάριο με θέμα Σώμα και τεχνολογία πάνω στην αφήγηση του σώματος με πολυμέσα από τον σκηνοθέτη της παράστασης Φίλιππο Φιλίππου με αφορμή το έργο Μακμπεθ, διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων το Πάφος 2017.

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου από τις 09:00 μέχρι τη 13:00 στη Παλιά Ηλεκτρική περιλαμβάνει φυσική άσκηση, θεωρία και πρακτική στο θέατρο.

Εξάλλου την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Μαρκίδειο Θέατρο

η θεατρική ομάδα Ludens Ensemble παρουσιάζει το έργο ‘Macbeth in Silence’.

Μια στυλιζαρισμένη παράσταση που ενσωματώνει τεχνολογίες όπως video mapping προβολές, animation, με την συνοδεία διαδραστικής μουσικής με DJ στη σκηνή.

Μετατρέποντας το Σαιξπηρικό κείμενο σε κίνηση, χειρονομίες, ήχους, εικόνες και μουσική, επιδιώκεται, προστίθεται στην ανακοίνωση, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας καμβάς γεμάτος από εικόνες, βασισμένες στις θεωρίες του Μπρεχτ και την αισθητική του βουβού κινηματογράφου, προσφέροντας μια διαφορετική και δημιουργική ερμηνεία.

Στην σκηνοθετική ομάδα συμμετέχουν , πρώτος σκηνοθέτης ο Φίλιππος Φιλίππου , δεύτερος σκηνοθέτης ο Βαγγέλης Μακρυγιαννάκης. Στην ερμηνεία οι Melanie Jordan, Marcus Roche, Adam Tompa, στο βίντεο ο Moyra Campbell, βοηθός βίντεο ο Craig Kirk, στα σκηνικά και στα κουστούμια ο Alice Wilson και στον φωτισμό ο Brian Hutchison.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Αναζητήσεις
macbeth parastasi
Τυχαία Θέματα