To συγκινητικό μήνυμα του Peter Andre από Κύπρο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο και φωτογραφίες με τις διακοπές της οικογένειάς του στην Κύπρο μοιράστηκε με τους 1.2 εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Instagram o κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής της Pop Peter Andre.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του τραγουδιστή αγκαλιασμένα  με τους  γονείς  του την ώρα που απολάμβαναν τον ήλιο στις διακοπές τους στην Κύπρο.

Ο

κ. «Μysterious Girl» δημοσίευσε την οικογενειακή φωτογραφία με αφορμή όπως έργαψε την  64η επετείου γάμου των γονιών του.

«Αύριο η μαμά και ο μπαμπάς συμπληρώνουν 64 χρόνια γάμου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την αγάπη μου για τους δυο σας. Με  έχετε με διδάξει τόσα πολά για το σεβασμό προς τους άλλους και πάντα να αναζητώ το καλό στους ανθρώπους και να αγαπάω πάντα, να συγχωρώ, να είμαι  ταπεινός και να εκτιμώ τα πάντα.

«Ελπίζω να σας κάνουμε όλοι περήφανους, εγώ, σε ηλικία 46 ετών, σας ζητώ σχεδόν κάθε μέρα για συμβουλές σχετικά με τη ζωή, ευχαριστώ που είστε οι καλύτεροι γονείς της. Απουσιάσουν η Thea και ο Χάρυ σε αυτή την εικόνα, αλλά τα περισσότερα εγγόνια έίναι εκεί.», έγραφε.

Ο Peter  Αndre  ανέβασε και άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές των υιών του στο νησί με τη λεζάντα.  «Αγαπούμε τις διακοπές μας στην Κύπρο. Αδελφική αγάπη»

Ο Peter Andre  φαίνεται πως τιμά ιδιαίτερα την κυπριακή  κουζίνα αφού σε παλαιότερη φωτογραφία  διακρίνεται η παραδοσιακή «φουκού» με σούβλα, λουκάνικο κλπ με σχόλιο μάλιστα «Bravo sou re»

Keywords
Τυχαία Θέματα