Έκανε αναγκαστική προσγείωση στο 1ο μάθημα-Πέθανε ο εκπαιδευτής στον αέρα

To γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που απεικονίζει ασκούμενο πιλότο να πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο, στο πρώτο του μάθημα, καθώς ο εκπαιδευτής έπεσε αναίσθητος στον αέρα χωρίς να επαναφέρει τις αισθήσεις του.

Τις δραματικές στιγμές που έζησε ένας ασκούμενος πιλότος στον αέρα, μέχρι να καταφέρει να προσγειώσει με επιτυχία το μικρό αεροσκάφος στο οποίο εκπαιδευόταν, απεικονίζει το βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια.

Ο Max Sylvester ενώ βρισκόταν στον

αέρα με τον εκπαιδευτή του, ακούγεται στο βίντεο να επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου ζητώντας βοήθεια, καθώς ο δάσκαλος του είναι αναίσθητος.

«Αυτό είναι το πρώτο μου μάθημα», ακούγεται να αναφέρει στον πύργο ελέγχου. Ο λειτουργός στον πύργο ελέγχου από εκείνη τη στιγμή κατευθύνει με μαεστρία τον ασκούμενο πιλότο για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσου, ενώ παράλληλα διατηρεί την ψυχολογία του θετική.

"Κάνετε μια πολύ καλή δουλειά. Ξέρω ότι αυτό είναι πραγματικά αγχωτικό. Αλλά θα κάνετε μια εκπληκτική δουλειά και θα σας βοηθήσουμε να κατεβείτε στο έδαφος », του αναφέρει.

Λίγο μετά, με την καθοδήγηση από τον πύργο ελέγχου, ο Max Sylvester καταφέρνει να προσγειώσει με επιτυχία το μικρό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Jandakot  της Δυτικής Αυστραλίας.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα