Survivor: Αποχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη -Δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της

Έπειτα από πέντε ολόκληρες υποψηφιότητες προς αποχώρηση, η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν αυτή που τελικά έφυγε από το «Survivor 4», το βράδυ της Τετάρτης (24/2). Στο συμβούλιο του νησιού, η αγωνία ήταν μεγάλη για τη Σοφία Μαργαρίτη και τη Μαριάνθη Κάσδαγλη, οι οποίες νόμιζαν ότι μία από τις δύο θα δει την πόρτα της εξόδου.

«Ότι είχα να πω, το είπα στα άτομα που πρέπει. Δεν σημαίνει ότι έχω συγχωρήσει

ή έχω ξεχάσει, απλά δεν αφήνω να επηρεάσουν την ψυχολογία μου. Με νοιάζει να κατάλαβε ο κόσμος τι έχει συμβεί. Όταν νιώθεις ότι δεν σε σέβονται δεν έχεις την ψυχολογία για να έχεις επίδοση. Δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθούν αν φύγω σήμερα» υπογράμισε η Ανθή Σαλαγκούδη, λίγο πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το αποτέλεσμα.

Η ίδια αντιμετώπισε με χαμόγελο την ανακοίνωση του ονόματός της.Ευχαρίστησε την ομάδα της, αλλά τους είπε ότι δεν επιθυμεί να τους χαιρετήσει έναν προς έναν και έτσι έφυγε από το ριάλιτι με την υπόλοιπη ομάδα να δείχνει αμήχανη και απλά να την χειροκροτεί όταν σηκώθηκε να σβήσει τη δάδα της και ν' αποχωρήσει.

«Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ. Το οφείλω καθαρά και μόνο στον κόσμο. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι μία συναρπαστική εμπειρία. Αν με ρωτούσες αν θα το έκανα ξανά, θα σου έλεγα σίγουρα ναι. Είναι ένα ωραίο ταξίδι. Δεν τη λες και εύκολη τη διαδρομή, αλλά κάπου - κάπου το διασκέδασα» πρόσθεσε.

Πηγή: Έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα