ΑΕΚ – γήπεδο: Ο Μελισσανίδης στην “Αγιά Σοφιά”

ΑΕΚ – γήπεδο: Οι παρουσίες του Δημήτρη Μελισσανίδη στο εργοτάξιο κατασκευή τους νέου γηπέδου της ΑΕΚ δεν είναι καθημερινές. Πάντα γίνονται σε συγκυρίες που κάτι “λένε”, κάτι σημαίνουν για την Ενωση και το πρότζεκτ ζωής του κλαμπ, την ανέγερση της νέας έδρας της ομάδας. Έτσι και σήμερα ο “Τίγρης” βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και επέβλεψε την πρόοδο των εργασιών για το υπό ολοκλήρωση νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην

σημερινή του εμφάνιση στην Αγιά Σοφιά, κατά το εμπορικό όνομα “OPAP Arena”, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έριξε κυρίως το βάρος στην επίβλεψη της προόδου των εργασιών στους εσωτερικούς χώρους. Αλλά και στην εξέλιξη της δουλειάς για την ολοκλήρωση και στο εξωτερικό του γηπέδου, στην πλαγιοκάλυψη. Διαδικασία που βρίσκεται στο τελικό της στάδιο.

ΑΕΚ – γήπεδο: Πρώτη μετά την αποδέσμευση των 14 εκατ. ευρώ

Η σημερινή ήταν η πρώτη παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά την κεντρικής σημασίας είδηση της αποδέσμευσης του κονδυλίου από την Περιφέρεια Αττικής. Χρήματα που θα διατεθούν κυρίως για την ολοκλήρωση εσωτερικών εργασιών. Αλλωστε είναι τα 14 από τα 20 συνολικά εκατομμύρια με τα οποία επιχορηγεί η Περιφέρεια το έργο. Την ιστορική κατασκευή του νέου γηπέδου της Ένωσης!

Δείτε ακόμη: Η Ρεάλ απέδρασε 1-0 από το Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα των 10 από το 17’Η Μάντσεστερ Σίτι αφεντικό πρόκρισης, 2-0 την Γκλάντμπαχ στη ΒουδαπέστηΗ Τότεναμ νέα νίκη με τη Βόλφσμπεργκερ, 4-0 και πέρασε άνετα στους “16”
Keywords
Τυχαία Θέματα