P. Mangas and Sons ltd, αναμένεται δυναμική επανεμφάνιση!!!

Κάτι καινούργιο έρχεται για ν’ αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του D.I.Y, στην κυπριακή αγορά! Το νέο κτίριο της P. Mangas and Sons ltd, 5.000τμ είναι σχεδόν έτοιμο και σύντομα επανέρχεται δυναμικά με πολλά νέα τμήματα και εξειδικευμένες προτάσεις για το σπίτι, τον κήπο και τον ελεύθερό μας χρόνο.

Σκοπός της είναι να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους καταναλωτές δίνοντας του πολλαπλές επιλογές σε προσιτές τιμές. Ο κ. Παναγιώτης Στυλιανού, Μάρκετινγκ Manager της εταιρίας μας ανέφερε: «Είναι χαρά

μας που όλος ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας και πλέον είμαστε σε θέση ν’ ανακοινώσουμε πως σε λίγο καιρό ξεκινά η επανδραστηριοποίηση της εταιρίας μας με ανανεωμένο προφίλ, πολλά περισσότερο τμήματα και εξειδικευμένο προσωπικο διατηρώντας ταυρόχρονα τον επαγγελματικό και φιλικό της χαρακτήρα.Σεβόμαστε τους καταναλώτες και βασικό μέλημα μας, ήταν και θα είναι πάντα, η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του, πριν και μετά την πώληση!»

Η εταιρεία διατηρώντας τις ηθικές της αρχές και το προσιτό της πρόσωπο, θα κάνει την επανεμφάνισή της δυναμικά, δίνοντας λύσεις σ΄όλους για την ανανέωση, ανακαίνιση και βελτίωση του χώρου μας.

Αναμένουμε λοιπόν φρέσκες ιδέες και ανανεωμένες προτάσεις από μία εταιρία με παράδοση και εμπειρία στο χώρο.

P. Mangas and Sons ltd, Βιομ. Αγίου Αθανασίου, Λεμεσός

Keywords
Τυχαία Θέματα