Oμόνοια: Ακόμα λίγα 24ωρα υπομονή

Ακόμα λίγα 24ωρα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Ομόνοιας θα να δουν την κατάληξη του φλερτ που έχει η ομάδα τους με τον Κίλιαν Σιέρινταν. Τα επόμενα 24ωρα ο Ιρλανδός επιθετικός θα αξιολογήσει την πρόταση που έχει ενώπιον του και αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα δώσει την απάντησή του.

Από πλευράς «πρασίνων» είναι ξεκάθαρο πως η πρότασή τους δεν μπορεί να ανεβεί περισσότερο και ουσιαστικά η μπάλα είναι στα πόδια του Σιέρινταν να την αποδεχθεί και να φορέσει τη φανέλα της Ομόνοιας

με μειωμένες απολαβές σε σχέση με το περσινό του συμβόλαιο και ακόμα πιο μειωμένο από αυτό που του πρόσφερε πριν από μερικές εβδομάδες ο ΑΠΟΕΛ για να παραμείνει στον Αρχάγγελο.

Από τη στιγμή που ο 26χρονος Ιρλανδός μπήκε στη διαδικασία να διαπραγματευτεί και να μελετήσει σοβαρά την πρόταση της Ομόνοιας, φαίνεται πως το οικονομικό δεν είναι το πρώτο και βασικό κριτήριο για τον ίδιο. Αν ήταν μόνο τα λεφτά θα έλεγε το «ναι» στα 200 χιλιάρικα του ΑΠΟΕΛ.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η τελική απάντηση το Κίλιαν Σιέρινταν στην πρόταση της Ομόνοιας. Την ίδια ώρα όμως ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του αξιολογούν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών, αφού σημαντική διαφορά στο οικονομικό υπάρχει και με τον Ρομπέρτο Γκαρσία και ως εκ τούτου δεν είναι απίθανό το σενάριο να συνεχίσει με κάποιον άλλον επιθετικό πέραν από τους δύο προαναφερθέντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα